keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Heinäkuu

Riikka:
Monenlaista asiaa ja juttua on ollut mielessä. On ollut välillä olo, että kirjoita nyt blogiin niin ei unohdu:) No arvatkaa vaan onko unohtunut? Jotain tänne nyt kuitenkin raapustan, oli asiaa tai ei.
Heinäkuulle on siis kalenteri käännetty. Kesä hehkeimmillään ja välillä jo takaraivoon hiipii ajatus, että apua kesä loppuu kohta. Se mitä mm. kesässä rakastan on valoisuus. On niin paljon energisempi olo, kun saa ladattua akkua auringosta ja valosta. Olikos se nyt eilen vai mikä päivä kun satoi oikein urakalla ja sisällä olikin pimeätä. Tuli sellainen syksy fiilis, piti laittaa oikein valot palamaan, että näki lukea. Valoa siis kaipaan... tai tulen kaipaamaan. Päiväthän lyhenevät koko ajan:(
Sirkkis ja Raimo kävivät yllärinä moikkaamassa minua Har-Missa. He tekevät joka kesä reissua ympäri ämpäri ja ohikulkumatkalla käyvät moikkaamassa meikäläisiäkin. Kiva kun kävitte!
Muuten aika on mennyt Har-Mi hommia puuhatessa. On trimmiä, hierontaa, koulutusta jne. harjoitushieronnat tosiaan loppusuoralla ja piakoin asiakas saakin maksaa hulppeat 18 euroa ( l. puolet normi hinnasta) hierontapalveluistani. Toivottavasti koiria riittää hinnasta huolimatta käsiteltäviksi. Nythän niitä on tullut ovista ja ikkunoista. Kiitos siitä kaikille, joita olen saanut hieroa ja samalla opettella tätä kullanarvoista ammattia.
Launataina olisi Seinäjoella näyttelyt. Siellä siis vilahtaa viikonlopusta yksi päivä ja sunnuntai onkin buukattu koulutusta ja trimmiä... Ja reilun viikon päästä olisi taasen tiedossa Helsingin reissu. Hierontakoulu lähestyy. Tässäpä nyt muutamia ajatuksia. Palataan asiaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi:)