sunnuntai 10. elokuuta 2014

Maailman Voittaja -reissu

Kaisa:
Mitä mieleen jäi päälimmäisenä? Melkein koko ajan oli mahdottoman kuuma. Hikkee pukkasi. Hostelli oli kuin pätsi. Elsillä oli kiima ja Iiro oli Elsin perään. Sain koirat ajallaan kehään, ja kyytiasiatkin selvisi. Sellasta tuli veteraanien Maailman Voittaja. Tässä jotakin. Kyllähän reissussa tapahtui kaikenlaista :)


Paikkana Hostel Erottajanpuisto. Huone oli tilava. Sella sai valita oman sängyn minun jälkeen. Vaihtoehtoja Sellalle jäi 3 kpl. Sellallakin oli  kuuma.
Ikkunaostoksia lenkillä.


Lenkkelilyt sujui ihan hyvin, vaikka liikuimme ihan keskustassa. Koirien täytyy olla hyvinkin sosiaalisia, sillä moni halusi tulla silittämään ja kyselemään koirista. Elsi oli ensimmäistä kertaa noin isossa cityssä. Suuri ihmetyksen aihe oli rullaluistimet. Elsi ei tiennyt, onko ne hyvä vai paha juttu. Iirolla oli iso homma merkata joka paikka, ja Sella olisi halunnut tunkea itsensä kaikkiin putiikkeihin.

Torstaina oli mäyräkoirien erikoisnäyttely. Kuvia ei kovin ole.
Elsi ja Mimmu sai EH:t. Iiro oli  nuorten luokassa ERI 2 ja sai SA:n. Emma sai ERI:n. Emma olisi muutoin hyvin kaunis, mutta tuota elopainoa pukkaa olemaan liikaa.
Iiron veli, Sören, oli nuorten luokan ykkönen ja sijoittui PU-kehässä viidenneksi. Tuomari olisi tykännyt koirasta, mutta Sören kantoi häntää liian ylhäällä. Tuomarina toimi espanjalainen

José Manuel Sastre.


Kiitos Seijalle ja Markulle kyydityksestä!

Emma (Onnenkäplän Beerit) arvosteltavana.

Perjantaina oli vuorossa Messukeskus ja siellä kisasivat mm. mäyräkoirat. Elsin ja Iiron kehät menivät ihan päälekkäin. Onneksi Tiina Vuorio tuli hätiin esittämään Iiroa. Kiitos Tiina!
Näyttelyissä Iiro oli nuorten luokassa ERI 4 ja tuomarina toimi italialainen Francesco Cochetti. Näyttelyissä ei jaettu SA:ta. Säännöt olivat erilaiset kuin normaalisti. Seuraaminen oli palkintojen osalta hiukan hankalaa, kun ei ollut tottunut käytäntöön, joka näyttelyissä oli. Elsi oli EH ja tuomarina toimi espanjalainen Carlos Fernandez-Renau.. Arvostelu alkaa "Nice bitch", mutta sen jälkeen tuomari löysi siitä vain vikoja. Mielestäni Elsi liikkui reippaasti. Tuomari oli siitäkin eri mieltä. Seisotuksen kanssa oli kyllä ongelmia.
    Saken omistajat ehdottelivat, että veisivät Iiron mennessään lähemmäs kotia eli meidän Riikan luokse. Lopulta kotiin lähti Elsikin. Kiitos Riikka ja Janne! Olikin helpompaa jäädä loppuajaksi enää vain yhden koiran kanssa. Sakke eli Ok Brain-Wave sai näyttelyistä EH:n.
    Seuraavana yönä hostellin lähellä oli häät ja häissä livebändi. Meni taas yöunet ihan ohitse, kun piti kuunnella mm. U2:ta. Univelkaa kertyy miljoona tuntia...

Launataina lykkäsin Terolle puhelimeni, jotta ottaisi kuvia, kun niitä ei kovinkaan ollut kertynyt.


Minusta testikuva.

Sella veteraanikehässä ja minulla vähän perhosia vatsasassa. Sella, viikonlopun viimeinen toivo :)

Sellasta tuli veteraanien Maailman Voittaja ja VET ROP! Tuomarina Ligita Zake.

Sellan piti osallistua SERTin ja VARA-SERtin jakoon, vaikka yritin sanoa, että koira on Suomen valio. Aina vaan huudettiin veteraania kehään. Siellä sitten pyörähdeltiin useamman kerran :) Eikä onneksi näitä palkintoja meille tarjottu.


Esitimme Necronomicon-ryhmän kasvattajalehässä.

Tulimme alkukilpailussa kolmansiksi saaden KP:n.

Sella valokuvauspallilla.



Koska Sella pärjäsi vetreaanikehässä, pääsimme illalla pyörähtämään isoon kehään. Siellä oli livebändi ja kaikki. Hieno kokemus. Tiesin kyllä, että Sella ei pääse jatkoon, mutta pitihän sitä yrittää :) Sella jaksoi esiintyä, ja sain usein korvatkin pystyyn.


Sella sai pakinnoksi lasitaidetta. Vasemman puoleisen on tehnyt Tarmo Maaronen. Palintojen jakaja kysyi, että otatko lahjakortin vai lasiesineen. Jäin empimään, niin nainen sanoi, että tottakai otat uniikin esineen!
Vaikea kuvattava. Ja sormenjälkiä täynnänsä :)


Koirapysti on numeroitu ja signeerattu.


Sellasta huomaa, että ikää on karttunut. Olen iloinen, että se jaksoi olla reissun ajan reipas koira!

Kiitos Terolle kuskauksesta ja avusta!

Sitten pitäisikin päättää, ilmoitanko Sellan Äänekosken näyttelyihin. Mäykyille siellä ei ole ryhmää, mutta ryhmä 5 olisi. Helka on menossa näyttelyihin, ja lupasin Riikalle, että lähden mukaan.

Ilta:
Sella sai palkinnoksi säilykettä, ja minä join Lassen kanssa Sellan kunniaksi kuohuvaa.

Lasse sai tällä kertaa korkin nätisti pois, vaikkakin sanoi, että kovasti se on lennähtämässä.. Kuopion näyttelyissä mukana oli samanlainen pullo ja sen korkki karkasi itsestään. Ei ole ennen sellaista tapahtunut.

Lasse teki kuohuviinistä myös saunajuomat. Mukana ainakin mansikkapehmistä ja Cokista.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi:)