keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Trimmiharjoitukset, alle kuukausi muuttoon ja tiineys loppusuoralla

Kaisa:
Sain ajella kk italianajokoira Junnun. Vaikka herraa toimenpide jännittikin, niin trimmaus onnistui ihan aikataulussa :) Junnu joutui myös pesupaljuun. Kiitos Sonja, että sain trimmata koirasi!

Junnu trimmauksen ja pesun jälkeen.

Tarvitsen lisää ajeltavia trimmiharjoituskoiria, joten aikoja saa varailla. Alennus -20 %. p. 045-655 2255/Har-Min Farmi.

Filemon on jälleen ollut mukana töissä. On se vaan rauhallinen, kuten myös isänsä. Saattaapi olla, että tulee hiukan ikävä tätä lapsosta, kun se on muuttanut Saksaan. Matka on buukattu päivälle 4.10. Viemme pentusen Riikan kanssa Helsinkiin. Luovutuksen jälkeen käymme Luonnontieteellisessä museossa sekä syömässä ravntolassa jotakin hyvää ruokaa. Sitten alkaisikin pitkä kotimatka bussilla. Olemme kotona vasta sunnuntain puolella.
    Aamulennot edestakaisin Kuopio-Helsinki välillä olisivat olleet vain n. 100 euroa. Mutta Filemonin hakija tulee vasta iltapäivällä Suomeen. Katsoin muita lentovaihtohetoja, niin hinta olisikin sitten ollut lähemmäs 400 euroa. Päädyimme sitten juna-bussi vaihtoehtoon.


Kun katsoo, niin heti ollaan selällään. Iiro tekee smamalla tavalla. Monesti meinaankin Filemonia sanoa Iiroksi!

Adena alkaa olemaan todella pyöreä. Hioimme ja lakkasimme Riikan kanssa pentuaitauksen, joten Adena saa käyttöönsä tuunatun version.

Pieni pyöriäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)