Onnenkäpälän

Kaisa:
Asustan puolisoni sekä eläinlaumani kanssa Pajujärvellä. Ensimmäisen lemmikkini, hamsterin, sain ala-asteiässä. Lemmikkejä onkin ollut siitä asti koko ajan! Ensimmäisen koirani, Rimi-saksanpaimenkoiran, sain vuonna 1995. Ensimmäisen frettini, Onnenkäpälän Sissin, puolestaan sain vuonna 1999.

Olen töissä omassa liikkeessäni, Har-Min Farmissa, jossa myydään koiratarvikkeita. Lisäksi meillä on erilaisia koirapalveluita. Osakkaina ovat myös siskoni, Riikka ja Kirsi sekä Kirsin avopuoliso, Markku. Suoritin kasvattajan peruskurssin Lahdessa vuonna 2003 ja kasvattajanimi meille myönnettiin vuonna 2004. Olemme allekirjoittaneet kasvattajasitoumuksen. Olen Suomen Koirankasvattajat ry:n jäsen.
Riikka:
Jo lapsena menetin sydämeni eläimille ja varsinkin koirille. Koko pienen ikäni haaveilin omasta koirasta, mutta vasta aikuisiällä hankin ikioman koiran pitkäkarvaisen hollanninpaimenkoiran Sirin. Asustelen kahden holskun kanssa.Laumaan kuuluu myös briardi. Koirakokemusta minulle on kertynyt tähän ikään mennessä aikamoinen määrä. Suoritin vuonna 2009 koiranohjaajakoulutuksen Koirakoulu Visiossa. Opettajanani toimi mainio mies nimeltään Tommy Wiren. 2014 suotitin myös eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. Jos mieltäsi askarruttaa jokin koiriin ja miksi ei muihinkin eläimiin liittyvä kysymys ota minuun rohkeasti yhteyttä! riikka.hartikainen75@gmail.com.

Valmistuin trimmaajaksi Ylä-Savon ammattiopistosta 27.5.2011.

Yhteystiedot:
Kaisa Toivanen
harminfarmi@gmail.com
P. 044 - 344 7012

Riikka Hartikainen
riikka.hartikainen75@gmail.com
P. 044 - 503 1462


Pompeux Dressed To Party

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)