Yorkshirenterrieri

Onnenkäpälän Anni

Kaisa luona asustaa vuonna 2015 syntynyt Airan pentu, Anni. Tässä on riehakas parivaljakko. Turkin siistinä pitäminen on iso urakka, koska koira ei karsasta metsässä telmimistä.

Onnenkäpälän Annin sukutaulu ja muuta tietoa


Anni pentunäyttelyissä Ruukissa.


Pompeux Dressed to Party

Kaisan luokse muutti kesällä 2011 Pompeux Dressed to Party eli Aira. Aira aloitti näyttelyuransa jo pienestä pitäen. Kaikki ei sujunut mallikkaasti, sillä muutoin rohkea Aira pelkäsi näyttelytilanteita. Tuusniemellä, alkuvuodesta 2012, Aira teki yllätyksen esiintyen reippaasti viileässä kasvihuoneessa ollen pentujen ROP. Yorkshirenterrieri ry:n Vuoden pentu 2012 listalla Aira on sijalla 6. :)

Elokuussa 2014 Aira oli Kuopion kansainvälisissä näyttelyissä paras narttu 3 saaden Vara-Cacibin, joka muuttui Cacibiksi. Tuomarina oli Tino Pehar. Elokuun lopulla Aira matkusti Viroon. Ensimmäisenä näyttelypäivänä se oli kahdeksasta nartusta PN 3 saaden SERTin. Tuomarina oli Päivi Eerola. Toisena näytelypäivänä tuomarina oli Maria Verbitskaya. Hänen arvionsa mukaan Aira sijoittui Paras narttu -kehässä toiseksi. Ensimmäiseksi tullut nappasi SERTin.

Aira on pienikokoinen. Sen paino on noin 2,5 kg.

Pompeux Dressed to Partyn sukutaulu ja muuta tietoa


Kuopion näyttelyt 4.8.2013
Aira Viron Väimelassa elokuussa 2014.

Väimelassa

Väimelassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)