tiistai 13. elokuuta 2013

Yksi, kaksi, kolme, neljä...

Kaisa:
Har-Milla alkaa olla käsillä tilikauden päätös. On aloiteltu inventaariota hyvissä ajoin. Vielä olisi kuitenkin tavaraa läpikäytävänä. Ei niin ihanaa puuhaa :)Yksi, kaksi, kolme, neljä...

Lapinlahden Har-Min sivustalta lähtee vihdoin ja viimein romut lipettiin. Saadaan siisti seinusta. Saimme samalla myös uutisia, että uudelle asfaltille, Matin ja Liisan Aseman puolelle, tulee meidän liikkeelle omia parkkiruutuja. Moni asiakas tuntuukin parkeeraavan Matiskin puolelle ja kävelevän sitten meidän liikkeelle.

Täältä löytyy hauskoja tuotepakkauksia: http://vivas.fi/nailla-58-tuotteella-on-nerokkaimmat-ja-hauskimmat-pakkaukset-katso-kuvat/

Hyviä ideoita vaikka lahjaksi. Pitäisi vain löytää myyjät!

Alvaro näyttää olevan jo hiukan vetreämpi. Pitänee Riikan kanssa keskustella hierontojen jaksotuksesta. Pääsee Alviskin taas juoksemisen makuun, kun on vetreät paikat.
    Olen välillä jättänyt Alviksen ulkorakennukseen tai laittanut sen sisälle Lassen kaveriksi ennen lenkille lähtöä. Molemmissa paikoissa itkee meidän muiden perään, kun lähdemme rymyämään metsään. Yksikin päivä itki ja ulvoi kurkku suorana. Kuono vain näkyi ikkunasta :( Olen käyttänyt Alvista privaattikävelylenkeillä. Vauhtia alkaa jo löytymään. Alvis kipittää edellä ja minä roikun hihnan päässä :)

Pesonen on alkanut jo kiinnostumaan Maikusta. Maikku kylläkin antaa tujakasti hammasta vastaan. Vielä saapi Pesoska odotella tovin, jotta Maikku on asioista samaa mieltä.

1 kommentti:

  1. Siis en muistanutkaan kysyä, siis hieronnasta jo apua? Nyt pitäs saada loppuviikolle toinen kerta niin kyllä se siitä vetristyy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)