perjantai 1. tammikuuta 2016

Jospa tämä uusi vuosi olisi aurinkoisempi:)

Riikka:
Onkin aikaa kun viimeksi olen kirjoitellut. Ei vain ole rahkeet riittäneet...Mutta nyt voisi taas rueta päivittelemään kuulumisia ahkerammin.
Vanha vuosi takana ja uusia tuulia kohti tässä mennään. Tai mistäpä sen tietää. Omalla kohdallani ainakin vuosi 2015 on ollut todella haastava. On ollut henkilökohtaisessa elämässä paljon haasteita. Surua ja murhetta on riittänyt. Ikävä on kova. Viime vuonna , puolen vuoden sisällä jouduin luopumaan kolmesta rakkaasta koirasta. Ja Claaran lähtö reilu kuukausi sitten oli todellinen yllätys.
Claara
Kyllä sitä välillä on ajatellut että paljonko sitä erilaisia taakkoja jaksaa harteillaan kantaa...mutta ei kai tässä muu auta kun nostaa nenä pystyyn ja jatkaa vain rohkeasti eteenpäin. onneksi minut on nähtävästi rakennettu aika periksiantamattomista palasista.... en hajoa...

Nyt odotan uteliaana mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Parempaa, uskoisin:) Täytyy tähän tunnustaa, että pentukuume on melkoinen. Olenkin muutamaa pentuetta katsellut. Katsellaan tässä mistä ja mikä pentunen on meille tarkoitettu;) Onhan tässä erikoinen tilanne kun on "vain" kaksi koiraa. Vuosi sitten jaloissa pyöri viisi!
Manta
Tässä vielä Alli
Ja tähän loppuun koirut, jotka ovat ilahduttamassa päiviämme.
Helkaneiti ja Nepa Nepsunen

Neela katsoo ahkerasti televisiota
Oikein hyvää ja onnellista vuotta 2016 kaikille!

Pst... Helkalla (Tinajen`s Joy Of Spring) on A/A lonkat,kyynärät priimaa ja selkä kunnossa. Silmätutkimuksiin olemme menossa..Pikkasen olisi haaveissa teettää pentue Hekulilla. Uskoltaisikohan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)