perjantai 26. huhtikuuta 2013

On taas niiiin monta rautaa tulessa jotta.

Riikka:
Huoh. En teidä enää miten pysysin kärryillä näissä omissa suunnitelmissa. On opiskelua, työtä, koiranpentua tulossa jne.. Kalenteria kun katsoo, niin pyörryttää:)
Eilen sain järkättyä tulevalle pennulle paimennuskoulupaikan Kuttukuusta. Kiitos Sinikalle, kun vielä huoli meidät. Siellä on nimittäin paikat niin täynnä, ettei kuulemma paljoa uusia oppilaita enää mukaan mahdu.
Pentunenhan on myös menossa pentukurssille. On paljon jo suunnitelmia, vaikkei koiruus ole vielä edes muuttanut meille.
Tänään olisi luvassa taasen työpäivä ja yötä myöden sitten bussilla kohti Helsinkiä. Viikonloppuna olisi taas Weterin järkkäämää koulua, eläinlääkärin luentoja tiedossa:). Rankka, mutta antoisa viikonloppu luvassa.

Kaisa:
Muistin tuossa, että Kennelliittoon ei kelvannut Altin Ruotsista saama näyttelyarvostelu, jotta liitto kirjaisi SE MVA-tittelin tiedostoihinsa. Kysyin nyt, että minkä dokumentin haluavat. Haluaisivat kuulemma valioitumiskirjeen. Olen tainnut heittää roskikseen. Lähetin niille skannatun diplomin.

Tänään mennään töiden jälkeen Mairen kanssa viemään äiteelle synttäritoivotus :)

Ja lopuksi vielä: Laskeskelin tuossa, että Shakirakin (Revestreken's Jippi) on mielestäni oikeutettu saamaan ainakin pronssinen käyttöjalostuspalkinto. Katsotaan, saako mummeli kerrytettyä lisää pisteitä :) Palkintoa voi anoa seuraavan kerran vasta ensi vuonna.


Altin Ruotsin valioitumisdiplomi ei mahtunut kokonaan skanneriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)