lauantai 12. lokakuuta 2013

Synttärit ovat ihan ovella

Kaisa:
Ensi viikolla Har-Min liikkeissä on paljon synttäritarjouksia. Tavaraa on tullut paljon ja lisää on tulossa! Ei pidä säikähtää, kun astahtaa sisään Lapinlahden liikkeeseen. Tavarat vähän hyppää silmille... Yritän saada laiteltua tavaroita koneelle ja hyllyyn. Seuraile ilmoitteluamme tarjouksista!
Keskiviikkona Siilin liikkeessä on kahvitarjoilu 9 vuotiaan Har-Min kunniaksi. Tervetuloa!

Eilen meinasi iltalenkillä käydä vähän köpelösti, sillä vasta muutaman päivän latauksen jälkeen käytössä olleet otsalampun akut alkoivat simahtaa. Päätin kesken metsälenkin suunnistaa kotiin ja lenkkeillä loppuosuuden vähän tasaisemmissa maastoissa. Kotiin oli vielä vähän matkaa, kun valo sammui. Loppumatka meni melkeinpä käsikopelolla. Välillä näin edessä Altin kropan valkoiset osat. Lähimpänä minua vilkkui valkea hännänpää. Onneksi en ollut metsän kauimmaisella laidalla. En olisi ikinä selvinnyt kotiin.

Lasseakin on tainnut purra pieni kuntoilukärpänen. On ruvennut rauta nousemaan :) Ja kun mainitsin mainoksessa olleista uusista oluista, niin sanoi, että ei kiinnosta. Minä, että mitenkä nii ei kiinnosta? Maha kuulemma alkaa olemaan liian iso. Viikonlopulle on vielä herkkuja hankittu kunnon kasa. On syötävä kaikki pois, niin eivät jää kummittelemaan. Varmaan sitten molemmat asettuu ruotuun maanantaina.
Käväisin puntarilla. Syömiset ovat tehneet tehtävänsä; kahdessa viikossa painoa on tullut lisää useampi kilo.... Ei ainakaan lihasta :)

Aamun haaste: painia ystäväni Smithin kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)