maanantai 16. maaliskuuta 2015

Deadlinet ja luopumisen haikeutta

Kaisa:
Paljon on kerinnyt tapahtua, mutta koulukiireiden vuoksi en ole ennättänyt tehdä päivityksiä blogiin. On ollut pakko saada purettua tehtäväsumaa. Olen siis saanut ahkerasti lukea ja kirjoittaa raoprtteja, esseitä jne.

Pentuset ovat olleet reippaita, ja ne ovat kasvaneet hyvin.

Pienet torkut, niin jaksaa taas riehkasta.

Pentuset mukana töissä sirutus- ja eläinlääkäritarkastuspäivänä.

Armi 7vkArmin eka trimmi, pesu ja föönaus.

Armi muutti uuteen kotiin perjantaina.

Armi sai heti uusia vaatteita.

Armilla on perheessä koirakaveri :)

En ole vielä minnekään kirjoittanutkaan, että Anni jää meille! Tein lopullisen päätöksen vasta ihan äskettäin.

Anni 7 vk
Aukusti muutti pohjoiseen.

Ruokahetki ennen matkan jatkumista.Uudessa kodissa alku on lähtenyt hyvin käyntiin.Tein jokin aika sitten ricotta-juustosta lettusia. Airakin sai oman miniversion :) Tosi hyviä lettusia, niin pitää tehdä joskus myöhemmin uudestaankin.

Airan oma annos.

Kävin heittämässä entiselle sijoituskoiralle, Muusalle,  namipussukan herkutteluhetkiin.

Muusalle karkkeja.

Olenko kirjoitellut mitään Alvaron varpaasta? Lopulta se lähti paranemaan. Tilanne alkoi jossain vaiheessa tuntumaan jo epätoivoiselta,sillä varvas näytti aina vain kostealta ja varvas valutti verta monet kerrat.

Alviksen varvas näytti pitkään tällaiselta.

Lopulta uusi lääkekuuri auttoi, ja varvas parantui. Kynsikin on alkanut kasvamaan. Ja Alvis on pystynyt lenkkeilemään!

Sella sai postia viime vuoden Messari-näyttelyiden tiimoilta.

Voittaja- ja Helsinki Voittaja-näyttelyiden Veteraanivoittaja.

Oppia tulee otettua päähän siellä sun täällä. SuKoKan Kasvattaja-akatemia alkoi. Se pyörii Joensuussa, ja pääopena toimii Juha Kares. Hän on kyllä hassu mies :) Ja hänellä on paljon asiaa. Asiallista asiaa, jonka toivon siirtyvän tehokkaasti omaan päähäni. Loppukoe ei ole helppo, ja kuulemma edellisellä kaudella reputtaineita oli 10 kpl. Minulla jää joitakin opetuspäiviä väliin, sillä samaan aikaan on koirien ravitsemusneuvojakoulutusta sekä sen päätösseminaari. Seminaarin aikaan akatemiassa käydään läpi tärkeitä asioita, niin minun pitäisi saada sumplittua asiat, että miten saan sen opin myös itselleni.
    Käyn akatemiaa Sari Vähäkosken kanssa. Oli todella mukava nähdä häntä pitkästä aikaa. Sanoinkin Sarille, että meidän pitäisi treffailla useammin.

Ensimmäisellä opetuskerralla kävimme läpi koiran rakennetta.


Olen käynyt myös luolaharkoissa. Mukana olivat Elsi, Eelis, Mimmu ja Kapu (eli Onnenkäpälän Elsi, Eelis, Elisa ja Frans). Elsillä oli nyt toinen harkkakerta. Koira uskalsi jo vähän touhutakin putkessa. Mimmu puolestaan edelleen mietti, että mitä tämä touhu oikein on? Eeliksellä oli eka kerta. Se oli ehkäpä hitusen normaalia ensikertalaista rohkeampi. Mutta kuitenkin harkat meni vain avoimessa putkessa istuskellessa. Kapulla oli myöskin ensimmäinen kerta, niin oli sitä putkessa istuskelua.
    Koska Eelis oli käymässä meillä, niin hyödynsin tehokkaasti koiran vierailuajan. Trimmasin sen, pidin näyttelyharkat ja käytin eläinlääkärissä rabiesvasta-ainetestissä sekä passin haussa. Samalla kertaa Airakin sai luovuttaa vertaan samanlaista testiä varten.

Kävin suorittamassa Avoimen yliopiston Ruokakulttuuri -kurssin tentin Kuopiossa. Tenttihän oli aikasta vaikea, ja pelkäsin, että en pääse koko tenttiä läpi. Silmät vähän pyörähtivät päässäni, kun sain sähköpostiin viestin, että arvio tentistä on tehty ja voin käydä katsomassa arvosanan. Se oli 5! En ymmärrä, miten se on mahdollista :)Liikunta ja ravitsemus -kurssista sain palautetta:
.
.
.
Kokonaisarvosanasi opintojaksosta on siis 4.

Aurinkoista viikon alkua!

T: Marja-Liisa

Koulutehtäviä tosiaan on saanut palautella urakalla. Tässä viime hetkien tilannetta:
9.3 Sydänystävällinen ruokavalio -tehtävä + keskustelua aiheesta muiden opiskelijoiden kanssa
12.3 Koiran ravitsemusneuvoja koulutuksem moduuli 4 -tehtävän palautus. Aiheena väärin ruokitun koiranpennun ruokinnan korjaaminen.
14.3 Ravitsemusneuvoja koulutuksen raporttien palautus. Piti tehdä eläville koirille lisäravinnesuunnitelmia.
16.3 Avoimen yliopiston Ravitsemustieteen perusteet, syventävän kirjallisuuden kurssin, esseiden palautus. Aiheina: Juomat ravitsemuksessa sekä toisessa esseessä ravitsemusongelmien ennaltaehkäisy ja ravinnonsaannin tehostaminen yli 80-vuotiailla. Avoimen yliopiston puolelta suola ruokavaliossamme -tehtävän palautus sekä tämän jälkeen keskustelua muiden opiskelijoiden kanssa.
23.3 Avoimen yliopiston 2 tyypin diabetes -esseen palautus ja sitten keskustelua aiheesta muiden opiskelijoiden kanssa.
30.3 Avoimen yliopiston keliakiatehtävän palautus ja keskustelua.

Koiratehtäviäkin tuli jo lisää, joten ruokintasuunnitelmia pääsen taas väsäämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)