keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Pentusia, turkkijuttuja ja tulevaisuuden suunnitelmia

Kaisa:
Pentuset ovat olleet virkeitä ja painot kasvavat. Osa saavuttaa piakoin 500 g:n painorajan. Tästä pentueesta ei ollut tarkoitus sijoittaa ketään. Kuitenkin on tullut jo sijoituskysely lähialueelta. Pitää harkita asiaa :)


Pentuset 5 vrk vanhoja. Onkohan vasemmalla tyttönen (iso, viimeisenä syntynyt) ja loput onkin poikia.

Koska on ollut aikaa, niin olen puunannut Airaa ihan urakalla.


Aira pesun jälkeen öljyttynä.

Nyytittäminen on edelleen osaan kehon osista hankalaa, vaikka olen sitä saanutkin harjoitella niin paljon kuin haluan. Minusta ei varmaan tule koskaan mitään pikanyytittäjää. Muistan, kun Liisa P. sanoi yorkkien turkin puunauskurssilla, että nyytität vaikka telkkaria katsellessa. Siinä se ohessa menee. Näin olen tehnytkin. Mutta aikaa saan kulumaan... Aira on ollut kärsivällinen :)

Nytteröiset

Olen kirjoitellut tuon puunauskurssin opelle, Mini Shop -kasvattajalle ja näyttelytuomarille, Anna Babaevalle. Kysymyksethän koskevat Airaa. Katsotaan, saanko vinkkejä tulevaisuutta varten :) Anna ei puhu englantia ja minä en venäjää, niin piti hankkia tulkki. Kiitos Pauli avusta!

Kyselin Airalle handleria Kuopion näyttelyihin. Pyysin esittäjäksi Maija Kärkeä. Olin liian myöhään liikenteessä. Hänellä on kuulemma näiden näyttelyiden osalta jo kädet täynnä töitä. Pitää yrittää Artsin kanssa harjoitella näyttelyjuttuja. Kehässä turkin kuosissa pitäminen on todella hankalaa. Joutuu keskittymään moneen asiaan yhtäaikaa. Ja minua kun tuppaa jännittämään. Riikka sitten huutelet kehän laidalta, jos joku asia ei ole ok. Ok?

Tässä kotosalla kun on pienessä päässä pyöritellyt ajatuksia, niin mäykkyjen osalta olen miettinyt jalostussuunnitelmia. Kun Iiro ei kerran ole tuhkamuna, niin sille olisi hommia :) Yksi yhdistelmä olisi CR MVA BG JMVA CY JMVA GE JMVA ME JMVA AZ JMVA MD JMVA RO JMVA BG GR JMVA HeJW-13 PMJV-13 STARWIRE RUMOUR SAID FIRE x
C.I.B C.I.E FI KVA-L FI MVA CR MVA SE MVA GE MVA RO MVA CY MVA BG MVA BG GR MVA MD MVA ME MVA AZ MVA BALTV-12 FIRESOUL
.
Jos pentusia siunaantuu jossain vaiheessa lisää, niin pitäisi saada työasiatkin mietittyä. Vaikea käydä pentujen syntymän jälkeen alkuvaiheessa töissä. Tänään pyörähdän illalla liikkeellä trimmihommissa, kunhan Lasse on tullut omista töistään kotiin pentuvahdiksi.

Pielaveden näyttelyt alkavat jo vähän jännittämään. Sellan ja Alviksen kanssa en ole kehissä vähään aikaan pyörinyt. Eihän tässä mitään jännitettävää oikeasti taas olisi. Menee miten menee. Koirat on jo sitäpaitsi monivalioita :)
    Pitäisikö näyttelyitä ajatellen tänään nostaa Maire pöydälle ja miettiä mitä ihmettä teen sen turkille? Samaan syssyyn voisi trimmata Pesosen. Eilen pöydällä käväisi Airan lisäksi Adena. Rimmattavia riittää.

Jos pari sanaa vielä treenipuolelta. Salille olisi kova hinku. Ja nyt kun olisi saanut syödä vapaasti, niin ei ole meinannut pöperö upota, kun en liikahtele paljon minnekään. Ei siis ole kulutusta. No, näillä mennään ja odottelen uusia ohjeita ensi viikolle. Hitaat toistot ja sadan toistot on tullut tehtyä. Mitäs seuraavaksi? Sataset oli aikasta rankkoja. Mutta olen ylpeä, että sain esim. tehtyä niskantakaa punnerrukset mutkatangolla. Se taitaa painaa 10 kg. En kylläkään saanut mitään 15 tai 25 toistoputkia, mutta kuitenkin satanen tuli lopulta täyteen.

P.S. Mimmulla ja Annariinalla on alku kuulemma lähtenyt hyvin käyntiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)