sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pielavesi

Kaisa:
Pielaveden näyttelyissä sää suosi. Oli aikamoista auringon porotusta. Onneksi pääsimme puun alle varjoon. Joissakin näyttelyissä kun ei varjopaikkaa oikein ole löytynyt. Silloin jossain vaiheessa päivää alkaa olemaan aika tukalat oltavat.

Tuomarina podencoilla sekä mäykyillä toimi Riitta Lahtovaara.

Alvaro Del Sol D'or ROP
Necronomicon Nordic Blue VSP, VET ROP

Tuomari kirjoitutti, että Sellalla on charmia, kun kuono-osa on harmaantunut :)

Markku Kipinä tuomaroi ryhmäkehän. Valkkasi Alviksen jatkoon! Näin ei ole meillä ibbeläisten kohdalla Suomessa päässytkään käymään. Yleensä jatkoon valkataan faaraokoira. Nyt oli toisin päin.


Reissaajat; Alvaro & Sella :)

Karkkareiden kohdalla tuomari oli todella tiukka. Uroksille Lahtovaara ei antanut yhtään SA:ta. Onnenkäpälän Dark Spark eli Sepe sai EH:n. Vähän harjoitusta lisää, niin sitten on hyvä :) Mairea vaivasi valetiineys ja siitä johtuva pöhötys ja tissien turpoaminen. Ja minun vika oli se, että trimmaukset eivät olleet kohdillaan. Maire sai kuitenkin EH:n. Luulin, että se saisi H:n.


Lahtovaara tarkastamassa Mairen hampaita.Maire käyttäytyi hienosti.


Elsi oli näyttelyissä mukana harjoittelemassa tulevaisuutta varten. Pentunen oli tosi reipas.

Elsi oli ensimmäistä kertaa kevythäkissä.


Tässä kuussa ei muita näyttelyitä olekaan luvassa. Ensi kuussa on Tampereen pentunäyttelyt. Sain kuulumisia, että Vaasan Ellenkin tulee näihin näyttelyihin. Hienoa! Melkein koko pentue on silloin kasassa.

Ajattelin tänään lähteä (karata) salille. Muutoinhan tämä viikko on ollut lepoa. Mukava päästä reuhtomaan. Uudessa ohjelmassa on tiedossa pudotussarjoja. Ja ruokamäärä taas vähän nousee.... kohta pitänee ruveta vanhoja housuja kaivamaan hyllyiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)