tiistai 16. lokakuuta 2012

2x synttärit

Riikka:
Ollaan tässä kovasti oltu juhlatunnelmissa. Minulla oli synttärit 9. päivä ja Har-Min Farmi täyttää tänään 8 vuotta! Onnea meille:) Kyllä tietää olleensa yrittäjä, tarvitaan melkoista luonnetta ja joustavuutta, että pärjää. Kaisalle täytyy nostaa hattua, hänhän on oikeastaan pistänyt koko firman pyörimään, koska minähän yrityksen alkutaipaleella tein muita hommia ja muutin Helsinkiin.
Nyt on puskettu eteenpäin samassa rintamassa. Unohtamatta tietenkään Kirsiä ja Markkua, osakkaita. Tosin heillä on niin paljon puuhaa omalla tilalla, ettei heitä paljoa Har-Missa näy:)

Viikonlpppuna olimme Kaisan ja Lasnen luona juhlistamassa synttäreitä. Oli kivaa. Taasen ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Sattui jopa semmoinen ihme, että jaksoin valvoa! Yleensähän nukahdan jo alkumetreillä... Mutta täytyy todeta, etten olekaan nykyään niin väsynyt kun vaikkapa vuosi sitten. JEEEE! Kaisalle superkiitokset ihanasta kakusta.

Kuva: Tässä tämä tekele on. Meillä oli niin kuuma, että kermat kaatua kupsahti etuseinämästä. Piti paikkailla. Riikka Hartikainen kanssa koristeltiin.
Hauska ylläri oli tämä kakku!
Nyt on koulun tiimoilta menossa syysloma ja arvannettekin, että olen Harmissa töissä sen ajan. No kyllä perjantaina meinasin vapaata pitää, ainakin sen verran että käyn kampaajalla. Kaisalla oli ruhtinaallinen vapaapäivä eilen.

1 kommentti:

  1. Ihana kakku ja onnea kaikkiin juhliinne vaikka jälkikäteen nyt ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)