keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pentueen kuulumisia

Kaisa:
On tapahtunut hyvää ja huonoa. Itse pennut voivat hyvin. Ovat pirteitä ja kasvavat joka päivä. Nina (hänen luonaan Cezar asusti Suomessa) kävi eilen pyörähtämässä pentulaatikon luona. Näytti olevan aika ihastunut pentuihin. Ja pentuset tuntuvat kiinnostavan Cezarin kotimaassa asti :)

Nina Musakalta tuli uutisia pentueen iskästä:
Sain sydäntäsärkeviä uutisia Romaniasta... rakas Cezar hävisi taistelun villisian kanssa, jatkaa metsästämistään autuaammilla metsästysmailla. Suomessa vietetyn vuoden jälkeen Cezar ehti olla kotimaassaan vain kuukauden...hieman lohtua tuo tämän ihanan uroksen jälkikasvu -Cezarin tyttärestä tulee varmasti silmäteräni...
♥ R.I.P Cezar

Riikka:
Onnenkäpälän Creetalta (Nelli) on tullut tuloksia. Lonkat olleet B/A ja kyynärät 0/0 :) JA kilpparitestit olleet normaalit. Aivan mahtavaa... Mietin, että käyttäisin Claaran vielä jossain vaiheessa uudelleen verikokeissa. Meillä muuten koiraelämä menee hyvin, noirmia kotimeininkiä. Columbokin vielä elää ja hengittää. Reipas pikku-ukko!
Minä lueskelin eilen yhtä hierontakirjaa... On jo paineita miten minun lahoon päähän jää kaikki koirahierontakouluasiat. Pitäisi osata luut sun muut... ja osa asioista vielä latinaksi. Huh! Siinä onkin haastetta. Monenlaista asiaa ja puuhaa on. Kaisan kanssa täytyisi istua alas ja miettiä Har-Min juttuja. Uusia tuulia, kenties:) Kassellaan.
Tovottavasti meidän mäykkypennut löytävät hyvät kodit. Taitaa olla vielä varaamattomia lapsukaisia.

2 kommenttia:

  1. Jätti Cezar jälkeensä noita uusia Cezareita onneksi. Kamalaa kun oli noin huono metsästysmatka :( Kaisa laita vauvoista kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kaisa: Otetaan lisää kuvia, kun vähän kasvavat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)