sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ajoharkat

Kaisa:
Pennut ovat voineet hyvin. Ja Adena myös. Kohtapuoliinhan silmät alkavat lapsosilla aueta, niin voitaisiin ottaa uusia kuvia.
    Olen tehnyt lyhennettyä työpäivää. On saanut hiukan sumplia, että mitenkä toimii milloinkin, että voi olla hetken töissä ja lopun päivän kotosalla :)

Perjantaina Altti ja Maire kävivät rokotuksilla. Nythän Maire pääsisi mätsäreihin harjoittelemaan näyttelymeininkiä. Pitääpä ruveta seurailemaan ilmoituspalstoja.

Eilen Pesonen kävi ajoharkoissa. Keli oli vähän ikävä, mutta kyllä me Riikan kanssa pärjättiin :) Pesosella oli tosi hauskaa. Aluksi se teki vain pieniä pyrähdyksiä metsässä, ja palasi aina meidän luokse. Alunperin ajattelin, että kun Pesonen lasketaan irti, niin sehän lähtee, ja kauas. Seppo-ope teki jänishavaintoja, ja pikkuhiljaa Pesonen alkoi lähteä kauemmas ajoon. Oli Pesoskalla hiukan miettimistä, että miten sitä pitää oikein toimia. Pesonen haukkui aika niukasti. Välillä vain kuului metsän siimeksestä ajohaukkua. Koiralla oli panta kaulassa, mutta seuraamisväline olikin toisaalla. Välillä soiteltiin, että missäköhän se Pesonen viilettää. Lopulta päivä pimeni, ja kun koira tuli takaisin, niin otin sen hihnaan. Saalis jäi saamatta. Koirat saivat kuitenkin Sepolta jäniksen käpäliä. Maire oli sellaisesta tosi älleä. Puolusti ihan satasella...
Kiitos jälleen Seppo ja Mika avusta!

Riikka:
Kiitos minunkin puolestani. Olihan tuo melkoinen kokemus, kun en ennen ole metsällä ollut. Mielenkiintoista ja ennen kaikkea Pesosella oli mukavaa.
Itse olen sellainen että eksyn jopa kaduille, saatikka metsään. Ihan H-Moilasena siellä pompin perässä pitkin metsää. Yksin en kyllä lähtisi:)
Pennut oli tosiaan taasen kasvaneet. Suloisia palleroita.
Nyt minun täytyy alkaa valmistautua päivän töihin ja laittautua lähtöön. Tänään alkaa uusi pentukurssi Kumpusen koululla. Mukava aloittaa taas uuden porukan kanssa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)