perjantai 30. marraskuuta 2012

Työtä työtä työtä tehdään...

Riikka:
Jopas taasen oli haipakkaa tälle päivälle. Siilinjärveltä nokka kohti Lapinlahtea aamu kahdeksalta. Kävin ensin nappaamassa kyytiin Har-Min harjoittelijan ja kävimme hakemassa Kaisan Pajuskilta kyytiin.
Yhdeksäksi oli varattu aika auton huoltoon... Ennen sitä kävin tiputtamassa Kaisan,Mairen ja harjoittelijamme Lapinlahden Har-Miin. Mun selkä on taas aivan tohjona, joten katsoin vain päältä kun muut purkivat autosta tavarat. On niiiin persiistä tämä, ettei voi täysipainoisesti tehdä hommia kun selkä poksahtelee... Nyt päivän päätteeksi pelkkä hengittäminenkin sattuu tuonne alimpiin nikamiin:(

Vein siis auton huoltoon ja Claaran kanssa kävelimme tuttuja lapsuuden teitä pitkin. Harmiin maalaamaan. Yritin tehdä kevyttä hommaa... Kaisa ja Satu kokosivat hyllyjä. Käytiin Matiskilla jossain vaiheessa lounaalla... ja kun kävin hakemassa auton huollosta sain kuulla, että oikea eturengas on räjähtämispisteessä. Olipas aika yllättävä tieto, ennen kuin renkaat laitoin alle (laitatin) Teboililla tarkistutettiin renkaiden kunto?!
Noh, siinäpä sitten ei auttanut muu kuin mennä vaihdattamaan eturenkaat... ja rahat mäni:( mutta lie pienempi paha kun, että olisin jossain vaiheessa päräyttänyt pöpelikköön. Elämä on melkoista aina välillä.

Kaisan kanssa kävimme vielä hoitamassa muutamia asioita mm. postissa. Olipas kiva nähdä pitkästä aikaa Merviä. Jotenkin semmoinen mukava tunnelma ollut koko päivässä:)

Onneksi Tero oli hoitanut koirat kotona, eikä tarvinnut lähteä könkkäämään koirien kanssa lenkille. Nytpä tässä ei auta muuta kun ottaa hissukseen ja toivoa, että olen aamulla työkuntoinen. Olisi trimmi ja koiran pesu edessä. Voipi olla, etten enää ylös pääse kun kökin siellä ammeen pohjalla.... Apuah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)