lauantai 1. joulukuuta 2012

Pätkiä päivistä

Kaisa:
Nyt on taas viikonloppu! Ja uudet tuulet ovat puhaltaneet. Olemme yrittäneet ahkeroida Lapinlahden päässä, niin kuin Riikka jo mainitsikin. Avajaispäivä alkaa häämöttämään (15.12) ja tehtävää olisi vielä jonkun verran. Lassekin pistää kortensa kekoon ja menee tänään rakentelemaan putiikille. Saapi samalla katsoa Royal Canin hyllyjen valomainoksia, kun emme osanneet niitä laittaa. Eikä kyllä ylletykään, sillä käytössä ei ollut tikkaita. Samalla Lassen pitäisi yrittää saada vanhan, korkeuksissa olevan ulkovalomainoksen pleksit alas. Voitaisiin sitten teettää tilalle meidän oma mainos :)

Lapinlahden liikkeen yhteystiedot:
Har-Min Farmi
Asematie 48
73100 Lapinlahti
Matin ja Liisan Aseman vieressä, Taidevalimon rakennuksessa
p. 040-522 7816

Kun kuuntelin pari päivää sitten ratiota, niin kuuntelijakisaan osallistui kuopiolainen Simo. Alku meni minulta vähän ohi. Toimittaja taisi kuitenkin kysyä, että mikä on ollut ihaninta elämässäsi. Simo mietti vähän aikaa ja letkautti rennosti: "Empä tuota ossoo sannoo." Niin savolainen vastaus :)
Samana päivänä toisessa kisassa 12-vuotias poika letkautti kiperän kysymyksen kuullessaan: "Voi jumalauta!" Silloin toimittajat yrittivät puhua tontuista ja joulupulista...siis -pukista :) Piti ihan kirjoituserhe jättää näkyville.

Altin hihna kovettui syksyn märissä keleissä. Monesti ollut ajatus mielessä, että hihna pitäisi öljytä. Hommaa ei ole tullut tehtyä. Eilen sitten hihna katkesi lenkillä. Alttihan lähtee juoksentelemaan karkuteille 100 %:n varmuudella, kun hoksaa olevansa irti. Napsahduksen jälkeen kerkesin illan hämärässä miettiä, että ei, nyt en jaksa lähteä Altti-jahtiin. Käytin ainoan oljenkorteni ja yritin kutsua Alttia luokseni. Jostain syystä nuori herra ei hoksannut olevansa irrallaan, sillä se tuli iloisesti luokseni. Sitten hämärässä tarkka tähtäys pantaan kiinni...

Adenan pentusia olisi vielä vapaana. Luovutuskin on jo ihan lähellä. Alunperin mietin, että luovutusikä on jouluviikolla, mutta tarkistuslaskun jälkeen hoksasin, että sehän on jo aiemmin. Doris (uusi nimi omistajan tahdosta Diva) lähtee ensimmäisenä, 13.12. 8-viikkoisia pennut ovat 18.12.
    Voisi ottaa pennuista jälleen uusia kuvia. Lassella on vain kiirus viikonloppu rakentamisen ja jalkapallon kanssa, niin pitää kysellä, että missä välissä ennättäisi jelppaamaan.

P.S. Tekisi mieli lähteä pippaloimaan, kun edellisestä kerrasta on niin pitkä aika. Pikkujoulutkin jäävät väliin, sillä meidän nelikko ei ole koskaan samaan aikaan valmiina juhliin. Katsotaan sitten uudestaan uuden vuoden tienoilla.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)