keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Vapaapäivät

Kaisa:
Kiitos taas äidille hyvistä jouluruoista. Äpöstää on saanut, ja ruokaa riittää vieläkin. Ja kiitos kaikille lahjoilla muistaneille!
    Mairesta oli ihanaa viettää joulua mummolassa. Sai repiä lahjapapereita, ja leikkiä hiukan possulelulla. Se meni kuitenkin lopulta toiseen osoitteeseen. Maire haluaisi varmasti oman possun!

Onpas ollut mukavaa olla vapaalla. Eilen käytiin katsomassa Hobitti -elokuva 3D-versiona. Aika lähelle hahmot tulee tuolleen katsottuna. Ja varsinkin kuun istuttiin toka rivissä. Elokuva oli lähes kolme tuntinen, joten niskat meinasivat ruveta reistailemaan. Luulin, että kirjasta on tehty tuo yksi pitkä elokuva...mutta keskenhän se jäi. Jatko-osaa odotellessa...

Pakkasta vielä riittää. Jos vain Lasse suostuu, niin tänään voisi kuitenkin värkätä laitella Har-Min ulkomainoksia Lapparin liikkeellä. Näpit ainakin jäätyvät siinä touhussa. Jos samalla reissulla pyörähtäisi äiteen luona. Voisi harkita, josko Dark Spark ja Delbert lähtisivät reissun päälle katselemaan suurta mualimaa :)

Riikka:
Minäkin kiitän omasta puolestani. Aivan ihanaa on ollut kun ei ole kiire minnekään. Ihan jo kauhulla odottaa arkea, olisi joskus mukava olla kiireettä ja niin, ettei koko ajan ole kello kaulassa.
Minä olen yssikseni ollut kotosalla, kun Tero ja Nepa lähtivät sunnuntaina Kesikseen. Siis onhan mulla koirakamut täällä. Olen syönyt ja katsellut tallenteita pois... joita RIITTÄÄ! Yrittänyt myös lueskella kirjaa, joka täytyy olla luettu ennen koirahierojakouluun menoa.
Minäkin olin katsomassa Hobitti elokuvaa. Melkoista meininkiä oli ja onhan se aivan erilainen katsoa tommosena versiona.
Aattona muuten kun tulin kotiin ja illalla menin sitten makuuhuoneeseen, että menisin nukkumaan ihmettelin kun huone oli aivan kylmä. Patterit eivät toimineet:/ Siihen hätään en löytänyt palanutta sulaketta (ei tosin olisi ollut mistä vaihtaakkaan)... No nukuin siellä "kellarissa" kuitenkin. Seuraavana päivänä vasta hokasin mistä sulakkeesta oli kyse. Sain sitten kummilta haettua sulakkeen ja nyt huonekin on taasen lämmin. Aina jouluna sattuu. Muina jouluina ainakin pari kertaa olleet putket jäässä:)
Otin muuten aattona kännykkäkameralla muutaman kuvan joulunvietosta, mutta en löydä piuhaa jolla siirtää ne koneelle. Jospa löytyy....

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)