keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Ruotsin valioita

Kaisa:
Ruotsista palasi kotiin 3 kpl Ruotsin valioita :) Maikku ja Pesonen ovat vielä sen verran nuoria, että pitää ensin valioitua Suomessa, jotta voin anoa niille Ruotsin valiotitteleitä. Reissu oli pikkuisen rankka, kun olin yksin liikenteessä useamman koiran kanssa. Ja Maikullahan alkoi juuri ennen reissua kiima...  Suuri kiitos Raunille ja Suville roudailuavusta! Yllättävän hyvin päästiin laivan hyttiin ja hotelliin konkka ronkan kanssa. Alttikin käyttäytyi ihan hyvin. Vetoa sillä kyllä aina riittäää...
    Laivalla ei ole panostettu yhtään koirien ulkoilutukseen. Hiekkalaatikko on niin peini, että jos Altin sinne tunkisi, niin koira olisi lootassa päästä päähän. En siis pakottanut Alttia laatikkoon. Kannella oli tosi liukasta näin talviaikaan. Sai olla varovainen varsinkin Altin kanssa, että ei ole nenällään kannella. Yhdessä kohdassa näkyikin iso punainen läntti lumessa. Oliko joku pääkoppa osunut siihen kohtaan?
    Scandic-hotelli oli täynnä koiraharrastajia lemmikkeineen. Ravintolassa oli ihan liian vähän työntekijöitä, niin sai odottaa ruokaa puolitoista tuntia. Olisi tehnyt mieli lähteä ravintolasta Mäkkäriin. Oli aikasta nälkä, kun viimeksi oli syönyt aamulla. Ja voi sitä ateriaa; se sisälsi rukolaa ja kaksi kappaletta cannaloneja. Ei nälkä lähtenyt, ei. Pöydästä piti vain sitten raahautua yöpuulle epäonnistuneen aterioinnin jälkeen.
    Laivaterminaalissa saimme seurata huumekoiran harjoituksia. Tullin työntekijä piilotti huumeita penkin alle ja koira sai sitten haistella matkustajien tavaroita. Huumeetkin löytyivät. Maikku ihastui tähän työkoiraan. Laivaan mennessämme Maikku pomppasi takajaloilleen ja teki tuttavuutta spanielin kanssa. Minä yritin vetää Maikkua pois, jotta matka jatkuisi. Siinä oli hajumaailmaa työkoiralle...en katsonut, oliko koira uros vai narttu.

Minä olenkin  nyt ollut töissä Lapinlahden liikkeessämme. Tänään oli jo vilkkaampaa. Sana alkaa kiirimään, että eläinkauppa on rantautunut maalle :) Rakennamme pikku hiljaa lisää hyllyjä. Sitä mukaa myöskin tuotevalikoimamme laajenee. Toiveita tilattavista tuotteista saapi ilmoitella :)

Ostin aamulla konvehteja, joissa on alkoholia. Kassan täti kysyi papereita. Hänen kommenttinsa: "Tein melkein uuden ennätyksen."
Kun kuluu vähän aikaa etiä päin, niin varmaan kaikki kassan tädit saavat tehtyä minun avulla uudet ennätykset...saavutus sekin.


Kiitos kaikille ihanille ystäville, jotka olette jättäneet minulle joululahjan Siilin Har-Miin. Saan puketit itselleni viikonlopun aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)