sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Käyttövalio

Kaisa:
Meillä olisi nyt KVA-M koira. Elikäs Pesonen sai eilen luolilta (LUME) toisen hyväksytyn suorituksen :) Ajelimme pakkassäässä Lassen kanssa Jäppilään. Onneksi päivä lauhtui auringon paisteen myötä. Pesosen tehtävänä oli metsästellä supia vanhan, romahtaneen omakotitalon uumenissa. Pesonen jaksoi painostaa supia. Välillä lämmittelimme nuotiolla, kun Pesonen työskenteli. Porukka tarjosi meille paistettavaksi makkaraa. Lasse sanoi, että hän ei ota. Lisäsi sitten kailottaen, että emäntäkään ei ota, kun on laihutuskuurilla. Olisi melkein tehnyt mieli vetää pipo silmille...
    Loppuvaiheessa Pesoska kadotti riistan, mutta etsi sen uudestaan hyppysiinsä. Kun 1,5 h oli kulunut, miesporukka auttoi Pesosta riistan ulossaannissa. Vähän piti maata siirtää ja lautaa vääntää. Pesosella oli hauska päivä. Palkinnoksi se sai lihapullia :)
    Kunhan Pesonen saisi näyttelyistä ensi kuun puolivälin jälkeen viimeisen SERTin, niin sitten nuori herra olisi myös muotovalio. Tämän jälkeen Pesoselle voi anoa myös Ruotsin valion arvoa. Jokunen titteli on sitten jo kertynyt :)

Jos sitä tänään taas ryykäisi salille. Pitää vain ensin siivota eläintilat ja jos huushollin puolta myös pikkuisen raikkoaisi. Riikkakin pääsee lähtemään kotoa vasta myöhemmin iltapäivällä, sillä heillä on koko viikonlopun ajan reikiporukkaa. Voisi toistamiseen tällä viikolla heilutella kahvakuulaa. Ja jos jaksaa, niin ottaa pyöräilyt päälle. Minulla on tänään ns. tankkauspäivä (saapi syödä urakalla). Tänään ei saisi siis reenata. Meni nyt tällä viikolla salikäyntijako niin, että osui tälle päivälle.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi:)