torstai 7. maaliskuuta 2013

Treeniä

Kaisa:
Riikan kanssa on käyty jumppaamassa ja pumppaamassa säännöllisesti. Kivaa on ollut :) Miinuspuolena on se, että aamutreenejä varten pitää nousta tosi aikaisin, jotta ehtii lenkkeillä koirien kanssa ja hoitaa elikot muutoinkin. Ollaan salilla kokeiltu jo monta virtuaaliohjelmaa lävitse. Joissakin on ollut oma tehtävä käsille sekä jaloille->retkuttelen menemään miten sattuu :) Minun huono rytmitajuni ei pysy mukana. Tansseihin perustuville tunneille en edes suostuisi lähtemään. Ja osa ohjelmista on aika rankkoja. Mutta kyllä niihin tottuu! Ajattelen eka kerralla, että ensi kerralla jaksaa varmasti jo vähän paremmin :)
    Kolme kiloa olen karistanut. Nyt meinaa painonlasku jämähtää tähän. Tällä säädellyllä ruokavaliolla saisi kyllä kilot karista! Lupasin itselleni, että pääsen pizzalle, kun viisi kiloa on hävinnyt. Missä asti lie se tavoite?

Maikku on täyttänyt kaksi vuotta ja Pesosellakin synttärit häämöttää. Olen tätä ikäetappia ajatellen katsastellut näyttelyitä. Josko tuon kaksikon saisi valioitumaan. Samalla mukaan voisi ottaa Mairen ja Iiron (jos Iirolle on sopivaa luokkaa ikänsä puolesta). Riikka ei ole ollenkaan innokas lähtemään näyttelyihin. Kyselin siis Lasselta, jos lähtisi auttelemaan kehän laidalle. Ehtona on kuulemma se, että lähden Iron Maidenin keikalle. Joustoa puolin ja toisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)