maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sydäntä lämmittää...

Kaisa:
edelleen Pesosen valioituminen :) Ja Maikun ja Pesosen pentuetta odotan kovalla innolla!

Vähemmän lämmitti, kun tulin töihin. Tuntuu, että Lapparin liikkeen etupihalla on tapahtunut muutaman kuukauden aikana jo enemmän kuin mitä Siilissä liikkeen luona  n. 9 vuoden aikana. Ensin huomasin, että katuharja on pätkitty palasiksi. Sitten huomasin lasinsirut (pulloista) ja tupakantumpit. Siirsin katseeni hitaasti yläviistoon. Huoh! Uusi mainos oli tallessa :)

Eilen en jaksanut tankata kaikkea ruokaa, mitä olisi saanut syödä. Leivät ahdoin, ja suolisto ei siitä ideasta oikein tykännyt. Söin siis eilen kuusi ateriaa. Ei meinannut sopia aikatauluun, kun olisi pitänyt syödä treeninkin aikana... Jäätelö sentääs maistui :) Alkaa tökkimään nämä omatekemät pöperöt, kun olen niin huono kokkaaja. Ja ainaiset salaatinlehdet...

Salikäynnin aikana Shaqi oli satuttanut jalkansa. En keksi muuta vaihtoehtoa, kuin että se on mujahtanut tulla omasta nojatuolistaan alas huonossa asennossa. Mummeli piti jalkaansa ylhäällä edelleen aamulla. Siinä miettimään, että mitäs nyt? Laitoin Shakiran ulos pissalle, ja kun menin päästämään tyttösen takaisin sisälle, niin se otti pakkasessa kaikki kinttunsa alleen ja juoksi sisälle ja hyppäsi Alviksen ja Sellan sohvalle... Se siitä kipeästä jalasta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)