lauantai 24. toukokuuta 2014

Toukokuu

Kaisa:
Minun päivitys on roikkunut julkaisemattomana pitkän tovin, kun en ole saanut kirjoitettua sitä loppuun. Yritetääs nyt pikaiseen työn lomassa. Toukokuukin on hujahtanut mennä pitkälle. Seuraavaksi sitä kai odotetaan sitten juhannusta. Meille saattaakin tulla vieras Ameriikasta asti. Teron sisko nimittäin. Hän oli viimeksi maisemissa, kun Shakira synnytti. Nyt hän olisi taas paikalla, kun Shakiran lapsella on lapsia.

Viime viikolla, lauantaina, juhlimmeTeron synttäreitä Vintti-ravintolassa. Ateria oli loistava possun poskineen, etanoineen ja porkkanakakkuineen. Tero taitaa olla jo tosi vanha, kun ei muistanut ikäänsä :)


Päivänsankari ja Riikka

Meille palautui takaisin sijoituskoiramme, Onnenkäpälän Elisa. Talouden leikkaamaton uroskoira oli liian hanakka Mimmun perään. Etsimme 7-kuiselle penikalle uutta, harrastavaa kotia tai sijoituspaikkaa. Mimmu on yhdistelmästä Onnenkäpälän Bernardo x Firesoul.


Maikku (Firesoul) oli muutama viikko sitten LUT-kokeissa. Tämä rouva suoritti A-tason sekä sai lisäksi tarkastettua tyhjän luonnon luolan. Maikusta tuli siis käyttövalio! Kokeissa oli myös Adenan lapsonen, Onnenkäpälän Dark Spark. Koe oli Sepen ensimmäinen. Ja hienosti tuli heti B-tulos :) Myös luonnon tyhjä luola tuli tarkastettua.


Maikku kokeen jälkeen.


Maikku sai tällä viikolla postia. On nyt kaksinkertainen kansainvälinen muotovalio :)


Maikun diplomit.


Viikko sitten meille tuli äitiyslomalle sijoituskoiramme Onnenkäpälän Beata eli Muusa. Sain todeta, että on se ainakin tiineenä.


Vuorokausia täynnä 50 kpl.
Muusa kävi maanantaina tiineysröntgenissä. Kun eläinlääkäri tuli katsomaan kuvaa, niin hän sanoi ensimmäisenä, että miten mäyräkoiraan mahtuu noin paljon pentuja? Ja lisäsi, että käväisempä laittamassa valot pois, jotta saan laskettua... Ajattelin jo, että voi ei. Ei kai tee kuin äitinsä. Pyöräyttää 13 vauvaa. Ei sentääs. Eläinlääkäri ei kuitenkaan saanut laskettua varmaa tulosta. Aluksi laski 8 kpl. Useamman laskukerran jälkeen päätyi tulokseen 6-7 kpl. Se määrä kyllä riittää!


Muusan masukka.


Kaikkiin mahdollisiin näyttelyihin olisi kiva mennä. Mutta on pitänyt miettiä työjuttuja, Muusan synnytystä ja näyttelyiden kalleutta. Ja kävinhän minä ennen maaliskuun loppumista läpi parit kymmenet näyttelyt. Olisihan siinä toviksi kerrakseen :) Olen kuitenkin ilmoittanut liudan koiria erinäisiin näyttelyihin. Heinäkuussa on Tampereella pentunäyttelyt. Sinne lähtee Eelis, Elsi ja Elisa. Yritän saada paikalle neljännenkin kasvatin, niin saataisiin kasaan kasvattajaryhmä. En tiedä miten saan pyöriteltyä yksin koiralaumaa... Iiro menee Maailman Voittajaan elokuussa. Kuten myös Sella ja Elsi. Kesäkuussa Pielaveden ryhmänäyttelyihin lähtee Sella, Alvis ja Maire. Alvis ei ole käynyt näyttelyissä moneen vuoteen, ja Sella osallistuu ensimmäistä kertaa veteraaniluokkaan. Mummoiässä siis viilettää tämä rouva. Mitäs muuta? Elokuussa ennen Maailman Voittajaa on Kuopiossa kolmipäiväiset näyttelyt. Mukaan lähtee Aira, Sella, Eelis, Elsi ja Elisa. Olikohan siinä kaikki? :) Kaikki eivät lähde samana päivänä. Ei kädet riitä kaikkia vatvomaan, kun Riikka ilmoitti Helkan jokaiselle päivälle.

Viikoille on mahtunut myös paljon salipäiviä. Hikkee pukkaa, kun säät on niin lämpimät, eikä salilla ilmastointi ainakaan hirmuisesti ilmaa viilennä. Tekisi välillä mieli käydä avaamassa ovi...
    Olen vaihtanut salilla 4 lady-ohjelman 5-yleisohjelmaan (vähän niin kuin miesten...). Olen käynyt salilla 5 krt/vk. Raskasta on! Uusimmasta ohjelmasta olen vaihtanut dipin toiseen liikkeeseen, tanko kurkulta. Ei dipit taida tässä vaiheessa luonnistua, kun ei salilla ole siihen liikkeeseen laitetta. Yksi vaihtoehto olisi viritellä telineeseen avuksi kuminauhaa. En vielä rupea yrittämään.

Bullin päivitys ensi viikolle:
Viikko 7: Treeniohjelmaa treenataan aivan kuten viikoilla 5-6:kin, mutta Super slow (liike kestää 10 s molempiin suuntiin) tekniikaa tehdään vain kaksi sarjaa ja kolmas sarja korvataan erittäin miellyttävällä ja shokeeraavalla 100 toiston sarjalla.

    Joo-o. Saa salille varata reilusti aikaa, jos aikoo 100 toiston sarjaa tehdä. Ja esimerkiksi niskantakaa punnerrus ei onnistu minulta Smithissä. Pitää katsoa, jos saisi ihan kevyellä vapaalla tangolla tehtyä tuota liikettä.
    Huomenna olisi ollut ryhmäläisten tapaaminen Tampereella. Aluksi mietin, että onhan sinne päästävä. Päätin sitten kuitenkin luopua ideasta. Tapaamisessa olisi ollut paikalla mm. itse Mentula. Kovaa treeniä olisi siis ollut tiedossa :) Huomenna menen kuitenkin tyhjentämään Lapinlahden liikettä ja visiteeraamaan äiteen luo. Ja jos Kirsi pääsee tulemaan äidin luo, nii nypin samalla reissulla Eeliksen ja pidän sille näyttelyharkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)