torstai 10. heinäkuuta 2014

Päivitettävää viikkojen ajalta

Kaisa:
Minulla on ollut blogiin päivitettävää juhannuksesta asti. Ei ole vain ahkerasti tullut tänne kirjoiteltua. Kuviakin on kertynyt jonkin verran. Saisinko jonkinlaisen koosteen tänne väsättyä?

Olen harrastanut Airan kanssa nyt pariin otteeseen jäljestämistä sitten nuoruus ajan. Eka kerralla Aira oli täysvanhan, lyhyen jäljen kanssa ihan ulalla. Aira keskittyi heinän syömiseen...
Tänään annoin Airan jäljestää tuoretta jälkeä. Tällä kertaa Artsi oli täysin messissä ja suoritti työn täydellisesti!

Aira kysyi ojan ylitysvaiheessa, että ihanko oikeesti tästä? :)

Aira eteni vauhdikkaasti.

Kinkku löytyi! Kaulassa tietysti bling-bling panta.

Nyytit oli hiukan punaisemmat työn jäljiltä.

Lasse esitteli Airalla veljen pojalleen hankkimaansa ääntelevää Angry birds-lelua. Aira ihastui siihen. Kun kävimme Kuopiossa, niin Aira sai omansa.

Tuima katse ei Airaa pelota.

Lelu on saanut jo paljon kyytiä.

Saisinko minä sen pahan linnun?
Kuolikohan se jo?
Muusa kyselee, että saisiko lelua välillä lainata?

Kuopiosta lähti mukaan myös kahvipannu. Mainitsin Lasselle, että pannukahvi olisi hyvää. Mutta pannua ei osteta, jos sille ei ole enemmälti käyttöä. Lassen siis pitäisi käyttää sitä esimerkiksi kalastusreissuilla. Asia kuulemma kävi päinsä. Oltiin heti eri mieltä siitä, että miten kahvi pitäisi keittää. Päätin antaa tilaa, ja L. sai keittää ensimmäiset kahvit.

Hyvää oli. Toista kupposta ootellessa :)

Ostosreissulta löysin lisäksi koiralaan neljä kappaletta kauniita, keraamisia säilytyspurkkeja. Laitoin niihin koirien lisäravinteita.

Riikka kävi opiskelemassa sitä lihaskalvojen avausta. Riikka avasi lihaskalvoja niin minulta kuin Airaltakin. Airan mielestä touhu oli aikasta kummallista. Omat kalvoni rutisivat niin, että en tiennyt, että voivatkaan niin kovaäänisesti rutista. Esimerkiksi sormien ja varpaiden välikalvot olivat hyvinkin kovaäänisiä.

Tooli käytössä.

Kun menin yksi aamu hoitamaan frettiläisiä, niin huomasin, että oven vieressä on enemmälti elämää. Hämsyjä oli syntynyt roppa kaupalla.

Uutta populaatiota.

Tänään kävi pentujen katsoja. Hän jää miettimään yön yli, että muuttaako Freda hänen luokseen toisen mäykkyläisen kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)