sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Puijolla ja talon etsintää

Riikka:
Kaisa ja Lasne keksivät, että käytäisiin Puijolla kävelemässä... Tänään sitten toteutimme tämän ja kiva reissu oli. Ihanat maastot. En ole käynyt Puijolla sitten lapsuusvuosien...enkä silloinkaan kävelemässä näitä kauniita luontopolkuja.

 

Kävimme Konttilassa. Kaunis vanha tila. Siellä oli parhaillaan hmm...liekkö paikan isäntä tekemässä suomenhepalla heinähommia. Semmoisella vanhanajan vermeellä...Kikkahan se haaveilee näistä vanhanajan heppahommista.




Joimme kahveet ja nautimme idyllisen paikan ilmapiiristä. Juuri sitten alkoi sataa ja aivan kamala ukkosenjyrinä. Semmoista taukoamatonta jylinää... Minua vähän jo pelotti, mutta Kaisa ja Lasne olivat sitä mieltä että ei me jäädä sinne odottelemaan vaan jatketaan matkaa... Niin ja aikasta lämmintä oli, kun mittarissa se + 30 astetta:) Onneksi ei mitään kommelluksia matkalla kuitenkaan sattunut. Kiva oli tosiaan käydä vähän poissa kotoa...Sitä kun aika paljon menee tuota aikaa töissä ja muuten sitten kotosalla...Pitäsi vaan aina lähteä käymään jossain, vähän irrottautua arjesta.

Olemme yrittäneet etsiä uutta kotia.Vuokrasellaista. Mieluiten Siilinjärveltä. Meillä oli ilmoitus Savon Sanomissa nyt viikonloppuna, lauantain ja sunnuntain lehdessä... Muutama soitto tuli. Ei semmosta nappitarjousta kyllä saatu...Toivossa on hyvä elää, jotta joskus se koti saataisiin. Ostamassa ei siis olla vaan vuokralle pitäsi löytyä.Toivotaan, että tärppää...

Kaisa:
Minäkin laitan jokusen kuvan Puijon reissusta.
Lisään tähän, että käytiin katsomassa tornin matkamuistomyymälää. Jos olisin ottanut sieltä kuvan ja laittanut vaikka Faceen, niin olisi hyvinkin voinut sanoa, että on käymässä Lapissa. Paikka oli täynnä Lappi-aiheisia matkamuistoja. Tuntui vähän oudolta.

Mikä toi heinänkerääjä onkaan nimeltään, niin on merkiltään Kesko. Miltähän vuodelta liene?

Lepotauko


Mehiläisten hoitajat saapuivat paikalle.


Vanhat kärryt.

Kaunis, vanha talo. Talossa oli tosi kaunis vessa. Ottaisin samanlaisen itselle :)

Riikka ja minä.

P.S. Freda lähti sijoitukseen Siilinjärvelle ja Ferdinand varattiin Seinäjoelle (heille, jotka ihastuivat Tyyne-kasvattiimme). Filemon etsii vielä harrastavaa kotia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)