keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Pentutehtailu ja Kuopion litania

Kaisa:
Meinasin, että skippaan pentutehtailu -aiheen, mutta kirjoitan siitä kuitenkin. Ensimmäistä kertaa kohtasin asian niin, että meidän taustat haluttiin tarkistaa pennun ostajan taholta pentutehtailun varalta. En närkästynyt asiasta, mutta hiukan hämmennyin kyllä :) Riikalla tuossa sanoin, että tehtailu olisi ainakin meidän taholla tosi hankala juttu, sillä on usein vaikea löytää sopivia koteja edes pienille pentueille. Nytkään ei ole pilvin pimein tullut pentukyselyitä. Ja useampi keskustelutuokio ei ole tuottanut tulosta. Esimerkiksi yhden kyselijän mielenkiinto lopahti pitkän puhelun lopussa, kun selvisi, että pentumme eivät olekaan kääpiöitä ja yksi pentujen katsoja päättikin ottaa pitkäkarvaisen mäykkynsä seuraksi "sileäkarvaisen" yksilön. Ja yleisesti ottaen todella usein pennun kysyjät haluavat koiran melkein ilmaiseksi...
    Eilen tuli pentukysely Tyynen (Onnenkäpälän Ester) innoittamana. Tyynen perheen isännän veli oli perheineen ihastunut Maikun jälkeläiseen. Katsotaan, tulevatko pyörähtämään meillä joku päivä :)

Pentutehtailun siivittämänä tuli seuraava asia mieleeni. Muutama vuosi sitten tuli pentukysely B-pentueesta kenneltarkastajan ja hänen puolisonsa taholta. Kyllä siinä vähän jänskitti, kun porukat tulivat vierailulle, vaikka oikeasti ei ollut mitään jännitettävää. Beerit eli Emma lähti Nilsiään, ja yhteistyö on sujunut hyvin. Juuri tälläkin hetkellä sumplimme yhteistä näyttelyreissua. Ja kohtahan Emma on tulossa taas meille trimmiin. Terveisiä vain Emman porukalle!

Sain Fransin porukoilta söpön kuvan. Alku on kuulemma lähtenyt hyvin käyntiin.

Frans ja Ruusu


Immeiset on kyselleet, että milloin kukakin on Kuopion näyttelyissä. Laitan tähän listaa:
Pe 1.8
Pompeux Dressed To Party eli Aira
Tinajen's Joy Of Spring eli Helka

La 2.8
Onnenkäpälän Elisa eli Mimmu
Ok Elsi eli Elsi
Kasvattajaluokka mäykyissä
Tinajen's Joy Of Spring
Kasvatteja:
Onnenkäpälän Dark Spark eli Sepe
Ok Delbert eli Pentti
Ok Brain-Wave eli Sakke

Su 3.8
Necronomicon Nordic Blue eli Sella
Tinajen's Joy Of Spring 
Onnenkäpälän Eelis on muistaakseni tälle päivälle. Kirsihän saat Eeliksen numeron kotiisi, niin ilmoittele minullekin.

2 kommenttia:

  1. Numero tuli eilen ja on su pvälle. On Riikan nimellä tullut.

    VastaaPoista
  2. Ok!
    Pitää sopia sitten rehvit Eeliksen hakuun, jos ette itse pääsenäyttelyihin.

    KT

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)