tiistai 14. lokakuuta 2014

Sekalaista sanailua

Kaisa:
Mitäs viime aikoina? Olen miettinyt, että haluaisin opiskella. Tähän asti on tuntunut, että koulunpenkki ei kiinnosta. Edellisten opintojen päättymisestä on kulunut jo toistakymmentä vuotta, niin nyt näköjään on aika saada lisäinfoa aivokoppaan. Haluaisin panostaa trimmiopintoihin sekä lisäksi johonkin muuhun. Se jokin muu vain maksaa paljon, sillä monet eläinalankoulutukset eivät kuulu mihinkään tavalliseen yhteishakuun.
    Ajattelin mennä opiskelemaan trimmausta Asikkalaan, entiseen kouluuni. Koulumatka olisi vain hyvin pitkä...ja kurssit aika hinnakkaita. Päätin sitten kysyä koulutusta yksityistä kautta. Että jos ottaisin yhteyttä eri rotuosaajiin. Valkkasin nyt aluksi yhden rodun ja lähetin kyselyitä. Yhdeltä henkilöltä olen saanut "kyllä" -vastauksen. Katsotaan, saanko lähiaikoina oppia päähän :) Kirjoittelen tästä myöhemmin lisää, jos asia etenee.
   Mitäs muuta? Kirjoitinko aiemmin, että olen miettinyt, missä seniorina haluaisin asua? Ensimmäisellä mietintäkierroksella päädyin Helsinkiin. Haluaisin vanhanakin pitää ja ehkäpä kasvattaakin koiria ja lisäksi käydä näyttelyissä. Kaupungissa aktiviteetit olisivat lähempänä, ja jos asuisi pääkaupunkiseudulla, olisi helpompi mennä ulkomaille. Helsingissä asuminen on vain mahdottoman kalllista...  Sanoin Lasselle, että vanhana voisimme asua kaupungissa. L. luuli, että Kuopiossa :) Ei Lasse mihkään Helsinkiin haluaisi muuttaa. L. sanoi, että hän on ajatellut, että asutaan aina tässä missä nytkin.
    Riikan kanssa puhuttiin myöhemmin aiheesta uudestaan. Riikka ehdotti Viroa. Sehän olisi hyvä idea. Minun pieni eläkkeeni riittäisi siellä paremmin (riippuen siitä, että mihin suuntaan tämä maailma menee).  Kertomaan hyvästä ideasta taas Lasselle, ja miettimään, pitäisikö opiskella viron alkeita. Vierestä kuuluu, että entäs minä? No minä  siihen, että etkö sinä tule mukaan? Lasse siihen, että en. Hän haluaa muuttaa johonkin lämpimään. Molemmat näköjään ehditään vaihtaa mielipidettämme vielä useaan otteeseen. Jos vielä sitten lopulta päädytään samaan paikkaan :)


Aira taas pesty, öljytty, harjattu ja nyytitetty.

Adena hajotti pahan linnun. Se kuoli :( Lasse lupasi ostaa uuden.

Aira ainakin halusi lähteä mukaan, kun Lasse piti hakea viskinmaistelutilaisuudesta kotiin.

Mennään!Kaikki omat mäykyt olisi taas trimmattavassa kunnossa. Nypin ensimmäisenä Iiron, sillä ilmoitin sen Helsinki Voittaja- ja Voittaja-näyttelyihin. Myös Maikku pääsi karvoistaan.
Yllättävän paljon sitä karvaa aina irtoaa.

Urakka ohi!


Kokkailuinto on edelleen päällä. Friteerattiin Lassen kanssa ranskalaisia. Niistä tuli yhtä hyviä kuin mitä grilliltä saa. Tuli aikasta rasvaset annokset. Ja sille huushollikin haisi.


Jälkkärinä omatekemää jäätelöä ja lisäksi kirsikkahilloa, vaniljavanukasta ja kekejä.

Lasse yllätti ja toi ruusuja suklaarasian kera.Jossain vaiheessa mietin, että ompelisinko koiralaan verhoja. Kävin nyt ostamassa ensimmäisen kankaan. Kieliopintojen inoittamana maatuskoita :) Netistä on löytynyt kaikkia ihania eläinaiheisia kankaita. Jos kuitenkin shoppailen vain tuossa Siilinjärvellä.
Ei ulkorakennuksessa ole vielä verhotankojakaan. Varastossa pitäisi varmaan olla yksi ylimääräinen näin aluksi.Enkä ole kovin ompelutaitoinenkaan. Katsotaan, saanko muuta aikaiseksi kuin lankamyttyjä ja ärräpäitä.


Vihdoin näppiksessä on venäläiset öökköset. Pääsee harjoittelemaan tietsikalla kirjoittamista :)

Missäköhän se taka ii on?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)