tiistai 28. lokakuuta 2014

Tähän havahduin

Riikka:
Parisen viikkoa sitten luonani oli Sari pitämässä minulle Reiki Masterkoulutusta. Siellä keskustelimme ajankäytöstäni. Tämä kuuma perunahan on ollut jo monen vuoden ajan "listallani", että oppisin pitämään vapaata.
Noh, ihan mielenkiinnolla selasin vuoden alusta kalenteria tämän viikon loppuun...ja tulos oli seuraavanlainen:
Eli vapaita mitä olen pitänyt...katsoin niin että  kokonaisia viikonloppuvapaita oli  9 ja 2 yksittäistä lauantaita ja 7 yksittäistä sunnuntaita. Sisältää "pakolliset" pyhät.  Onhan noita tullut pidettyä 27 vapaapäivää: )Heh! Lomaahan sitä ei tietenkään ole ollut... Eli aikamoinen työmyyrä sitä tulee oltua.
Onneksi työ on mukavaa ja siitä saa itselleen paljon, mutta varmasti se levon tarvekin olisi hyvä ottaa huomioon... Nyt varsinkin syksyllä sen väsymyksen huomaa. Minulla on sellainen pää joka ei kestä matalapainetta...vaan virrat napsahtavat välittömästi päältä ja voisin sadepäivänä nukkua. Eli juurikin pimeä, sateinen syksy tuntuu aika raskaaltakin välillä kestää...
Nytkin kunn katsoo ulos ikkunasta, niin ei paljon naurata ei.

Nyt kun se eläintenkouluttajan ammattitutkinto on plakkarissa on taas vähän enemmän aikaa?! Vai onko... uusia projekteja on suunnitelmissa ja muutenkin kaikenlaista sähinää. Niin ja jos ei muuten niin Kaisa kyllä kovasti yrittää vetää mukaansa vaikka sun minne. Voi siis olla, että ei niitä vapaatunteja niin hirveästi vieläkään ole tiedossa. 

Jaksaa, jaksaa....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)