sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Toijalan suunnalla

Kaisa:
Aira kävi keskiviikkona eläinlääkärillä progesteronitestissä. Vein näytteen itse Kuopioon laboratorioon, jotta saisin tuloksen tietooni nopeammin. Olin pakannut jo kaikki tavaratkin mukaan, jos testi osoittaa, että nyt olisi hyvä aika astutukselle. Ei tarvinnut heti lähteä ajelemaan Toijalaa kohti, mutta astutusajankohta oli lähenemässä.

Vietin viikonloppua ratin takana, Toivasilla sekä Ackas-hotellissa. En osautunut heti Toivasille, sillä navi neuvoi minua väärin. Piti kysellä vähän ajo-ohjeita, niin löysin sitten perille saakka. Dolce oli innokas sulhanen, ja astutukset onnistuivat. Kaija neuvoi minua yorkkiasioissa ja sainkin lisää uutta tietoa. Kiitos Kaija!

Matkalainen
Kävin perjantaina Toivasilla pimeän aikaan, niin ympäristöä ei nähnyt. Lauantaina huomasin sitten tämän tuulimyllyn.

Yövyin Airan kanssa keskustan pienessä hotellissa. Ennen varausta ajattelin, että millainenhan paikka on, sillä hinta oli niin alhainen. Hinta oli aamiaisineen halvempi kuin hostellissa. Hotelli oli kuitenkin siisti ja palvelu erinomaista.

Hotel Ackas

Jos astutukset tuottavat tulosta, niin yorkshirenterrierin pentuja on odotettavissa yhdistelmästä
C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA DK MVA EE MVA LV MVA LT MVA CZ MVA RU MVA BALT MVA BG MVA BG JMVA RKFV SEV-12 DOLCE AMORE DU GUE DE L'ADOUR
x POMPEUX DRESSED TO PARTY

Yhdistelmä Koiranetissä:
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI51475%2F11&ReknoE=FI39060%2F11

Airasta lyhyesti:
http://onnenkapalan.blogspot.fi/p/yorkshirenterrierit.html

Pompeux Dressed To Party

Dolce Amore Du Gue De L'adour

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)