maanantai 8. joulukuuta 2014

Messari 2014

Kaisa:

Tänä vuonna olin Messari-reissulla Annariinan, Mimmun, Iiron ja Sellan kanssa. Lähdimme matkaan Tiina Moilasen järjestämälle bussireissulle. Ja miten sattuikin, että taas mäykkyjen ja ibbeläisten kehät olivat päälekkäin, molempina päivinä. Pyysin apua Vuorion Tiinalta. Hän osaa esittää hyvin Iiroa :) Kiitos jälleen Tiinalle avusta! Lauantaina Messukeskuksessa oli Helsinki Voittaja 2014 -näyttelyt. Iiro tepasteli Marjo Nygårdin arvostelevien silmien alla ERI kolmoseksi ja Mimmu sai H:n. Sellan puolestaan arvioi Elina Haapaniemi. Sella sai ERIn ja oli ROP VETERAANI. Sellalle siis pläjähti Helsinki Veteraani Voittaja 2014 -titteli. Jatkokehässä Sella ei sijoittunut. Saimme vain juosta areenan ympäri ja poistua takahuoneen puolelle. Tuomarina oli JOhan Juslin.
    Ibbeihmiset kyselivät, että missä Altti on? Käykö Alvaro vielä näyttelyissä? Oli näköjään tällä kertaa liian vähän koiria mukana :)

Iiro kehässä.

Sella lauantai iltana Cumulus-hotellissa :)

Sellan ja iiron jutustelua ahtaassa huoneessamme.

    Iltasella kävin syömässä Annariinan kanssa Cella-ravintolassa. Olin syönyt jo Messarissa seisovasta pöydästä, niin ei ehkä tullut tehtyä oikeanlaista valintaa, kun päätin syödä lammaspihvin valkosipuluperunoilla. Tuli ainakin vatsalle täytettä!


Mansikkasiideri oli hyvää :)

Sunnuntaina vuorossa oli Voittaja 2014 -näyttelyt. Tuomarina toimi Espanjasta tullut Enrique Mate Duran. Iiro oli jälleen ERI 3, mutta Mimmu petrasi tulostaan EH:si. Sellan tuomarina oli Johan Juslin. Hän antoi Sellalle ERIn ja Sa:n. Paras narttu -kisassa Sella sijoittui neljänneksi. Sella oli taas ROP VETERAANI ja se sai tittelirimpsuunsa Vetraani Voittaja 2014 -tittelin. Kommelusten jälkeen osallistuimme kuitenkin jatkokilpailuun. Aluksi ymmärsin, että kaikki muut olisivat jo halukkaita lähtemään kotiin, niin minä kävin perumassa Sellan jatko-osallistumisen. Muita halukkaita oli kuitenkin jäämässä vielä kisaamaan, niin kävin sitten perumassa peruutuksen. Sella ei sijoittunut jatkokilpailussa, joten jälleen vain juoksimme valoloisteessa musiikin saattelemana areenan ympäri. Tuomarina oli Paula Heikkinen-Lehkonen.

Mimmu juoksi kehässä reippaasti, mutta seisotukset meinasivat tuottaa hankaluuksia.

Haasteelliset poseeraukset :)

Sellan palkintoja.


Kävin moikkaamassa Maikun äiskää, Minelan Balsamia eli Meriä. Tämä koiruus sai hyvät tulokset. Näyttelyissä oli myös Maikun siskon tyttönen, Lisego Nosa Sex Bomba. Tämäkin yksilö sai tulosta aikaan :)

Meillä jäi Annariinan kanssa hiukan luppoaikaa, niin kävimme ruokintapuolen luennolla. Luento oli mielenkiintoinen. Silti huomasin, kun silmät alkoivat painumaan kiinni. Oli hiukan noloa...

Kiitos Annariina, kun lähdit mukaan reissuun! Näyttelyreissut ovat mukavia, mutta väsyttäviä. Pääsin tänään nukkumaan aamukolmen hujakoilla ja nyt olen töissä. Tällä viikolla pitäisi saada lähetyskuntoon niin ihmisten kuin koirienkin ravitsemuspuolen esseet. Koirapuolella aiheina ovat koiran ruoan muuttuminen kesyyntymisvaiheesra nykypäivään sekä koiranpennun ruonasulatuselimistön kehityksen liittyminen ruoka-aineallergioihin. Ihmispuolella kirjoittelen esseetä eettisestä elintarviketuotannosta. Lisäksi huomenna on ihmispuolen tentti. Hommaa on siis tälle viikolle ihan riittävästi.
    Keskiviikoksi olen varannut luolaharkkapäivän. Kasvatit eivät vain nyt tunnu pääsevän harkkoihin, kun on kaikenkaisia menoja. Pitää katsoa, siirränkö harkkapäivän ensi kuun puolelle, niin saisin paremmin porukkaa kasaan. Ja huomenna olisi viimeinen syyslukukauden venäjän tunti. Käymme kuulemma läpi joulujuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)