maanantai 15. joulukuuta 2014

Synttäreiden viettoa

Kaisa:
Lassella oli synttärit viime perjantaina. Sovimme, että käymme sunnuntaina Rustikissa brunssilla, pyörähdämme joulutorilla ja katsastamme uusimman Hobitti-elokuvan. Ensin maha täyteen herkkusia kuohuviinin kera, ja sitten käveleksimään. Torilla oli yllättävän vähän hulinaa, mutta Pikku-Pietarin Torikujalla oli sitäkin enemmän. Oli mukava kierrellä pieniä putiikkeja ja ihastella käsitöitä. Sairastuin viime viikolla kuumeeseen, ja sen jälkeen iski nuha ja yskä. Nämä meinasivat verottaa osansa, mutta pärjäsin kuitenkin jalkeilla koko päivän.
Hobitit olivat saaneet muutkin liikkeelle. Näytös oli aikasta täynnä. Elokuva oli taattua laatua. Minun mieleen taistelua oli kuitenkin liikaa.Kujalla oli tungosta.

Kauniita putiikkeja.
Bongasin tällaisen kynsiharjan.

Kannatin pienyrittäjää ja ostin kinkulle lähisinappia.

Viime viikolla jouduin jättämään klinikkapäivän väliin sairastumiseni vuoksi. Tänään pääsin taas Paulan apulaiseksi. Piti yrittää taas muistella oppeja koulusta ja työharjoittelujaksoilta. Silti ei fuugin kanssa mennyt kaikki ihan putkeen... Sain aikaiseksi kilinää ja kolinaa. Tuntuu, että oppi ei mene ihan parhaiten päähän, kun työpäivien välillä on niin pitkät välit. Sanoinkin tästä Paulalle. Hän ehdotti, että tekisin joku kerta työpäiviä pienemmällä välillä.

Tällä viikolla Iirolle piti tulla morsian Venäjältä saakka. Nartun omistaja kuitenkin ilmoitti, että ei hänellä nyt olekaan kyytiä. Katsotaan nyt, saako hän sovittua mitään muuta kyytiä vai etsiikö uuden uroksen pikaiseen tilalle vai siirtääkö astutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)