tiistai 30. joulukuuta 2014

Voihan kauluri ja sisustamista

Kaisa:
Gilbert on tykästynyt nukkumaan vällyjen välissä. Kauluri ei estä mitään puuhasteluja. Äidin luonakin Gee tunki itsensä matalareunaisen sohvan alle. Kauluri halkesi osittain. Eilen kauluri sitten halkesi kokonaan...


Kukkuluuruu!Vihdoin ja viimein rupesimme Lassen kanssa sisustamaan koiralaa. Lasse on tulostanut kuvia ja minä olen laittanut niitä sekä erilaisia diplomeja moninaisiin kehyksiin. Sain ostettua myös verhotangot. Verhoja en kuitenkaan ole saanut ommeltua, vaikka ompelukonekin on Riikalta lainassa. Kapun omistaja lupasi ommella liudan verhoja Kapun trimmauksen vastineeksi :) Voin huokaista!
Taulukehyksiä on vielä hyödyntämättä, ja innostuksissani menin ostamaan niitä lisää. Lasse on lisäksi tunkemassa joka seinälle hyllyjä. Palkintoja tulee mahtumaan paljon! Hirvee pölyjen pyyhkiminen sitten...
Ja toiveissa olisi, että Lasse väsäisi lasikaapin tai pari näyttävimmille ruusukkeille. Laittaisin ne koiralaan. Mieleen myös juolahti, että jos L. tekisi koirille sellaisia sänkyjä, joissa olisi sisällä säilytystilaa, niin saisin omista kaapeista ja vaatehuoneesta pois koirien vällyjä. Vällyjä tuppaa olemaan niin paljon, että en itse meinaa mahtua jalalla astumaan vaatehuoneeseeni.

Alla on maalaus. Saa nyt toimia Altin valiodiplomin kehyksinä.

Tästä se lähtee. Seinät saa täytettä.
Nyt ei tarvitse pyyhettä kaivella hihnakaapista.

Lassen loossin oveen tuli tämä joululahja.

Sirkkikseltä saatu taulu pääsi koristamaan koiralaa.

Elsi :)

Hihnakaapissa on nyt aurinko.

Kilvet eivät ole mielestäni sopineet Toivalan asumuksen jälkeiseen vuokrakämppään tai nykyiseen taloomme. Kilvet ovat nyt ulkorakennuksessa.

Mauri Kunnas on pop!

Alvis olisi valmis yöunille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)