perjantai 30. tammikuuta 2015

Pentuja, pentuja, pentuja

Kaisa:
Tässä ensin eilen ottamiamme pentukuvia.

Onnenkäpälän Anni


Armi-Anneli

Aukusti

Pennuista lähtee ihmeellisiä ääniä. Ne muistuttavat lintujen ääniä. En ole muiden rotujen kohdalla moista kuullut. Jos vaikka pidät pentua kädessä ja sille alkaa touhu riittämään, niin se alkaa pitämään tällaista lintumaista ääntä :)
    Yleisesti ottaen pennut ovat olleet todella tyytyväisiä. Ihmeen tyytyväisiä. Joskus tuntuu, että pentueessa on aina jollakin huono mieli, ja kuuluu tyytymättömyyden ääntä. Nyt ei sellaista ole ollut. Ja Aira hoitaa pentunsa hyvin. Yöt ovat siis olleet rauhallisia. Nukumme edelleen olkkarissa uunin kupeessa. Lassekin muutti heti alkuvaiheessa meidän viereen :)

Sitten sellainen juttu, että Maikullahan alkoi kiima joulukuussa. Pidän narttuja erillään pojista usean viikon ajan. Lopulta rupesin ottamaan Maikun mukaan poikien kanssa yhteislenkeille, kun turvotuskin oli laskenut niin, että kiimaa ei enää näkynyt. Yhdistin Maikun myös oman porukan joukkoon. Vuodon alkamisesta oli kulunut 1 kk.
    Kun menin seuraavana aamuna ruokkimaan koiria, niin katsoin ikkunasta ja huomasin, että Iiro ja Maikku ovat vierekkäin, eivätkä liiku. Ou nou! Olivat niin nalkissa kuin vain voi olla. Kovasti olen toivonut Maikulle pentuja Iiron kanssa, mutta olin päättänyt, että en astuta sitä tähän kiimaan. Sitten aivot raksuttamaan. Maikku kerkesi olemaan samassa tilassa myös Pesosen kanssa. Jos pentuja tulee, niin varmuuden vuoksi on tehtävä polveutumistutkimus.
Tällaista tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)