torstai 21. helmikuuta 2013

>1 kg

Kaisa:
Jälleen yritän parantaa ruokailutottumuksiani. Toivottavasti yritys jää viimeiseksi kerraksi ja maltan syödä terveellisemmin :) Pitäisi vaan saada lisäinfoa, että minkä verran mitäkin saa syödä, jotta määrä on sopiva. Herkkuja menee nyt ihan minimillä. Suklaalevyn tilalla on patukka ja jäätelölootan tilalla on tikkujäätelö. Plaah... Jospa jaksan innostua touhusta. Ruoka kun maistuisi minulle niin hyvin :) Monta vuotta olen miettinyt punttisalille menoa. Nythän Siilissä on auennut uusi kuntoilukeskus. Enää ei voi edes pitää tekosyynä sitä, että kuntosalin aukioloajat eivät käy yhteen omien aikataulujen kanssa. Paikka on nimittäin auki 5-23 ja keskukseen pääsee myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Ei kun vaan reenivaatteita hommaamaan. Minulla on vain maalisia ja reikäisiä housuja, joilla voi rymytä koirien kanssa metsässä.
    Liikunnan määrää en ole paljoaaan nostanut. Kevyemmän ruokavalion avulla viidessä paivässä on tipahtanut reilu kilo. Alku sekin! Haluaisin hiihtää enemmän. Aamulla ei oikein ennätä ja illalla on pimeätä. Tai jos aamulla nousisi tosi aikaisin hiihtelemään, niin silloinkinhan olisi pimeä. Viime viikonloppuna muuten Pesosen ja Altin kanssa löydettiin hiihtoretkellä jänisten ruokintapaikkoja. Pesoskalla oli kierreltävää. Upottava lumi on kyllä suuri este. Ei pääse noin vain laajalti liikkumaan.
    Viikonloppuna yritin ensin hiihtää ekaa kertaa tänä talvena jäällä. Siellä oli hurjasti vettä. Sukset keräsi lunta pohjiinsa metrin verran. Yritäpä siinä sitten hiihtää. Ja Pesonen näki kauempana pilkkijän. Mäykkyläinen mietti kovasti, että mikä hittolainen siellä kauempana on, ja pitäisikö sinne rynnätä. En millään meinannut saada Pesosta palaamaan luokseni. Hermot meinasi mennä; Altti veti sinne tänne, sukset ei liukuneet ja Pesonen meinasi karata. Siihen meinasi tyssätä koko hiihtoreissu. Päätin kuitenkin lähteä vielä metsäreissulle :)

P.S. Yritin soittaa Lapparin kuntosalille kysyäkseni sen aukioloaikoja. Puhelimesta kuului vain, että numero ei ole käytössä... Toista numeroa en netistä löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)