maanantai 25. helmikuuta 2013

>2 kg :)

Kaisa:
Painon pudotus on jatkunut. Eilen hehkutin Lasselle, että olen laihtunut taas 100 g (että ei siis paino ole jymähtänyt paikoilleen). Kävin siinä sitten aamulenkillä ja mietin uudestaan painoasiaa. Hokasin, että minähän olen edellisestä punnituksesta laihtunut 1,1 kg, enkä vaan 100 g :)
    Alku on ollut hiukan rankkaa, mutta nyt kroppa on alkanut tottua pienempiin aterioihin. Herkkujakaan ei ole tehnyt mieli niin mahottomasti. Tsemppaanko niin paljon, että aivot ei niitä tuumaile vai kroppa on tottunut vähäsokeriseen ruokavalioon?
    Niin kuin Riikka sanoikin, eilen aloitimme kuntosaliharrastuksen. Kahvakuulailu meinasi minun osalta loppua kesken kaiken, kun kunto alkoi loppumaan. Aika huonossa kunnossa olen. Tänä aamuna treenasin Bullin ohjeiden mukaan. En jaksanut suorittaa koko ohjelmaa...ja olipas sen jälkeen raahautuminen bussipysäkille... Menee tovi, että kunto kohoaa. Ja yksi päivä tuossa pähkäilin, että koirien kanssa lenkkeily on määrällisesti noussut viikkotasolla 3,5 h. Ei se niin paljolta tuntunut, kun päätin, että joka lenkkiä vähän pidennän. Eilen koirien kanssa tahkottiin umpeen mennyt reitti auki. Saa vähän lisäreittiä lenkkeilyyn.

Huomenna aamulla tuas salille. Mennään ennen töiden alkamista. Samalla reissulla käyn akvaarion huoltokeikalla. Pysyykö vesisankot treenin jälkeen kätösissä?
Ja tästä seuraava kerta olisi torstaiaamu. Vuorossa spinning ja niska-hartia-selkä-treenit. Tämän jälkeen olen varmaan kuollut...

5 kommenttia:

 1. tsemppiä valittemalle tielle.samalle "farmilla" aloittaa kuntokuurin maaliskuussa.

  VastaaPoista
 2. Kaisa: Tuota tahtia kun painoa putoaa niin kohta sussa ei oo mitään jäljellä.

  VastaaPoista
 3. Kaisa: No eihän tätä loputtomiin tehdä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä Kaisa ja toivottavasti intoa piisaa päämäärään asti.

  VastaaPoista
 5. Wartsernäkkärin lihaksia kehittelemään?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)