perjantai 18. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Kaisa:
Vaikka onkin pitkäperjantai, niin se ei menoa hiljennä. Meinasin tänään siivoilla huushollia ja koiratiloja. Jos vain aikaa jää, niin aion leipoa. Illemmalla olisi tarkoitus lähteä bilettämään Happoradion merkeissä Kuopioon Sonjan ja Riikan kanssa. Keikka alkaa vasta puolilta öin, ja huomenna olisi työpäivä...uuh! Voi tehdä vähän tiukkaa :) Sunnuntaina olisi trimmihommia ja maanantaina on luvattu mennä Riikan kanssa äiteen luo siivoamaan.
   Kohta on koko kroppa juntturassa, kun olen käynyt treeniohjelman läpi yhteen kertaan. Eilen olikin tiukka ohjelma. En saanut kaikkia supersarjoja suoritettua ilman pieniä hengähdystaukoja. Lopulta kuitenkin sain kaikki liikkeet tehtyä. Jokainen liike ei ole mitään perushuttua, vaan Bull on keksinyt niihin mukaan pienen kikan, jotta liike menisi varmasti perille. Esimerkiksi, kun olet suorittanut liikkeen peruskohtaan asti, niin sitten sitä pitää vielä jaksaa jatkaa pidemmälle. Moinen liikenimikkeen perässä lukeekin "special". Onhan nuo muutkin sanoneet, että lihakset ovat kipeät. Myös sellaiset henkilöt, jotka ovat harrastaneet puntin nostoa jo useamman vuoden.
    Lapinlahden salilla on sellainen ongelma, että käsipainoissa on  liian pieni valikoima näin hentoista naisimmeistä ajatellen. Pienin punttipaino on liian vähän ja sitten hypähtääkin niin isoksi, että ei jaksa nostella. On siinä välissä yksi painoluokka, mutta puntteja on vain 1 kpl... Mikähän idea siinäkin on? Lisäksi punttien kiekot eivät pysy noin vain paikoillaan. Minulle ei ole sattunut vahinkoa, mutta olen nähnyt, kun erään jäppisen jalalle tipahti kiekko. Varvas kuulemma turposi. Ja yksi nainen sanoi, että häneltä on tippunut kiekko puntista kesken treenien. Kun käsipainon nostaa ylös, voi vain toivoa, että se ei pläjähdä päähän. On ollut tarkoitus laittaa kuntaan viestiä punttiasiasta. Pitäisi varmaan toimia, niin voisi saada asiat edistymään.
    Sunnuntaina olisi vielä toinen jalkajumppa. Ja maanantaina varmaan aloitan ohjelman alusta, kun on vapaapäiväkin. Jos vain selviän liikkumaan :)
Tässä sitä on; itse tehtyä mämmiä :)

 
Riikka:
Minäkin kirjoittelen nyt taas pitkästä aikaa tänne. On vaan jotenkin tuo elämä soljunut ja mennyt arkirutiineissa. Ei ole ollut energiaa tai asiaakaan kirjoitella tänne:)
Tänään on ollut oikein tehopäivä. Heti aamusta tietenkin koirien kanssa lenkille. Kahdelle sellaiselle, koska koko laumaa en vie kerralla hihnalenkille. Sitä se on minun aamuelämä, lenkkiä:) Onneksi Tero hoitaa yleensä päivälenkin 2-3 koiran kanssa. Sitten mun ei tartte mennä kuin yhden porukan kanssa. Mutta mikäs se on lenkkeillessä.Ainakin noiden vanhempien koirien kanssa. MUTTA, Helkaneiti on keksinyt, että hihnassa kun kuljetaan, maailma on pullollaan kaikkea kivaa. Lentäviä lintuja, mopoja, pyöriä ja mitä vielä. Voi sitä ADHD meininkiä. Nyt on ollut sitten tiukka linka hihnalenkillä..."Takana" käskyä käytetään ja eteen ei mennä hinkumaan ja vetämään. Voin sanoa, että tällä hetkellä Helkan kanssa lenkkeily ei ole kivaa, mutta toivotaan, että se tästä rauhoittuu:) Irtiollessaan se on kuin toinen tyyppi. Kuuntelee, tulee luokse, kulkee vierellä jne. Jos häiriötekijöitä ei ole liikaa... Edelleen odotan in-nol-la sitä päivää kun paimentaminen alkaa ja Helka saa sytkyjä kun näkee lampaita.
Lenkkien jälkeen kävin salilla, spinning...se on mun juttu. Siellä saa pöristellä menemään ihan omissa oloissaan. Voi kun vain olisi ne musavalinnat niillä ohjaajilla parempia:) Voisko saada semmoisen ohjelman johon voisi toivoa musiikin...
Salilla käy kyllä porukkaa. Ei ole näköjään väliä onko pyhä vai arki ja paljonko kello on. Porukkaa riittää.
Salin jälkeen alkoi hurja siivousrumba. Silloin harvoin kun on vapaa-aikaa niin se täytyy hyödyntää paikkojen puunaukseen. No meillä kun on tuo viisi koiraa niin ei taida olla sellaista päivää, että meillä olisi supersiistiä tai puhdasta.
NYT odotan innolla iltaa ja toivon, että jaksan valvoa;) Tätä odotan! Elikkäs Happoradion keikkaa. Kaisan kanssa muisteltiin, että joskus Happiksen alkuaikoina olimme Iisalmessa katsomassa bändiä. Paikalla ei ollut kuin kourallinen porukkaa ja ME. Fanitimme jo silloin tätä suurenmoista bändiä oikein urakalla. Siitäpä onkin jo aikaa.... rutkasti.
Nykyään tulee käytyä keikoilla tai ylipäätään missään aivan liian vähän. MUTTA iltaa odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)