torstai 17. huhtikuuta 2014

Melkein kontaten ja luolailua

Kaisa:
Maanantaina tein sen etureisijumpan. Aluksi polvet olivat aika notkuvat ja myöhemmin jalat jäykistyivät. Etureidet ovat olleet todella kipeät. Vieläkin... Koirien kanssa lenkkeily ei ole ollut niin mukavaa. Eilen tahkottavana oli selkä ja hauis. Edelleen oli tehtävänä uusia liikkeitä. Ja niin on tänäänkin. Toivottavasti opin suorittamaan liikkeet oikein :) Tänään kiusattavana olisi olkapäät, ojentajat ja rinta. Sunnuntaina puolestaan takareidet ja pohkeet. Olen palautunut etureisikivuista, niin sitten en taaskaan pääse kävelemään. Hullu harrastus! Vai hullujen harrastus?

Kuluneen viikon paras kommentti treenifoorumissa. Bull: "nyt opetellaan syömään "
Vatsa onkin ollut täynnä, mutta näytästää siltä, että vähitellen nälkäkin alkaa tulemaan esille.

Tiistaina luolaharkoissa kävi Maikku, Maire ja Sepe. Paikalle tuli ensimmäistä kertaa myös Sepen veli, Pentti. Maikku ei meinannut heti mennä putkistoon, ja minä toimin väärin. Mikko otti ohjat käsiin, ja niin vain M. lähti innolla työn touhuun. Maikkuhan on kokeissa nyt A-tasolla. Silloin luolassa on alussa hiekkaeste, joka koiran pitää kaivaa tieltään, jotta pääsee etenemään luolassa eteenpäin. Maikku suoritti hiekkaesteen helposti. Maikku painosti kettua niin hyvin, että harkat olivat tämän mäykyn osalta hetkessä ohi. Sitten odotellaan vain kokeita, jotka ovat ensi kuussa.
    Maire ei edelleenkään halunnut tehdä luolassa oikein mitään. Riistavietti sillä on kyllä pikkuhiljaa alkanut tulemaan esille, sillä se lähti tässä aiemmin jäniksen jäljelle surkeasti haukkuen...
    Sepe toimi luolalla terhakkaasti. Sepe on valmis kokeilemaan harrastusta ihan koetasolla asti :) Sepe onkin käynyt paljon luonnossa jahdistelemassa supilaisia ja onpa se nähnyt jo mäyränkin.
    Pentti puolestaan toimi niin kuin ensikertalaiset monesti toimii. Putken katto oli aukaistu, kettu oli pesässä ja koira sai tutustua touhuun. Pentti istui ja katseli muualle kuin kettuun. Pentti sai mietittävää seuraaviksi kuukausiksi. Tuli suositus, että luolalle voi tulla taas muutaman kuukauden kuluttua.

Eilen ennen nukkumaan menoa, mietin, että onkohan Aira jo nukkumassa sängyssä. Lasse viittoili katsomaan. Näky oli alla oleva. Aira oli tehnyt pesän koirien vällyihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)