tiistai 19. elokuuta 2014

Hierontaa ja laukauksen sietoa

 Kaisa:
Varasin ihan Har-Min kalenteriin Alvikselle hieronta-ajan, jotta koira pääsee varmasti Riikan käsittelyyn. Alvista ei itkettänyt tällä kertaa yhtään. Se nautti täysillä. Pisti silmät heti kiinni, kun oli lössähtänyt patjalle. Kun Riikka käsitteli kipupisteitä, niin tuttu etujaloilla harominen alkoi. Muutoin Alvarosta hieronta ja lihaskalvojen avaus olivat ihanaa. Kun hierontasessio oli ohi ja nousimme Riikan kanssa ylös, niin Alvis jäi makoilemaan patjalle ja olisi halunnut, että palvelu vielä jatkuisi :)


Kaveri nauttii.

Lihaskalvojen avausta.Liuta koiria oli testattavana. Mäyräkoirat Starwire Rumour Said Fire, Kesyttömän Ankkurit Ylös ja Onnenkäpälän Elsi läpäisivät hienosti laukauksen sietotestin. En muistanut varmasti, oliko ibizanpodenco, Onnenkäpälän Alvaro Jr., ollut aiemmassa testissä, niin otin senkin joukon jatkeeksi. Hyvin suoriutui tämäkin koiruus testistä.
Yorkki, Pompeux Dressed To Party, selviytyi testistä muutoin hienosti, mutta viimeisin haulikon laukaus tapahtui lähinnä Airaa. Airaa rupesi hiukan mietityttämään.
Ammuttu pistoolilla ja haulikolla eri etäisyyksiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)