perjantai 29. elokuuta 2014

Paaaljon hommia:)

Riikka:
Minäpäs en olekaan kovin aktiivinen ollut täällä blogin puolella. Kovasti on ollut puuhaa ja tekemistä. Päälimmäisenä tässä hetkessä on muutto uuteen kotiin:) Löysimme sopivan omakotitalon vuokralle, ja nyt viikonlopun aikana siirrämme kimpsut ja kampsut uuteen osoitteeseen. Jotenkin ei vielä itsekkään tajua, että tämmöinen muutos tapahtuu, mutta eiköhän se tuossa kohta puoliin ala mennä jakeluun.

Aikamoinen homma ollut pakata tavaroita. Paljon on onneksi mennyt suoraan roskiin. Nykyisessä kodissamme on valtavasti tilaa ja varastotilaa...joten tavaraahan on sitten joka nurkassa. Nyt on aika nurkkien puhdistuksen ja tavaramäärän järkeistäminen.Vaikka tuleva kotimmekaan ei nyt ihan pieni luukku ole, niin silti sinne on turha kaikkea roinaa mukanaan viedä.

Mitenköhän nuo koirulaiset suhtautuvat muuttoon. Claruhan muuttaakin syntymäkodistaan ja Helkakin tavallaan pentukodistaan. Alli on vanha konkari muutoissa ja onhan Neelalla ja Mantallakin muuttoja takana. Jospa koirat sopeutuvat ja kotiutuvat hyvin.

6.9.14 on Äänekoskella ryhmänäyttelyt. Mennään Helkan kanssa ja Kaisa ottaa Sellavetskun mukaan. Näyttäisi Helkan lisäksi olevan kaksi muuta briardia paikalla... ketähän lienevät;) Mattilan Paavo on Helkalla tuomarina. Hän piti Helkasta hirmuisesti, kun olimme joulukuussa Messarissa ja kilpailimme pentuluokassa. Paavo ylisti Helkan maasta taivaisiin. Saa nähdä mitä tuomari nyt tykkää, kun neiti on kasvanut hiukan isommaksi.

Tässäpä varmaan päälimmäiset asiat mitä mielessä tällä hetkellä. Niin ja tosiaan; Kaisa lähti Viroon taasen näyttelyreissulle. Tuloksia jännitellessä myös menee viikonloppu.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi:)