perjantai 22. elokuuta 2014

Terveisiä, MEJÄilyä ja näyttelyitä

Kaisa:
Sain kuulumisia Eikalta (Onnenkäpälän Bubble Bobble). Einari on saanut podengokaverin :) Mummowhippetit kuulemma asuvat mummolassa. Ovat jo 14- ja 15-vuotiaita.
Kun sanoin Lasselle, että Einarilta tuli kuulumisia, niin hän kommentoi, että Einari on kyllä hassu koira. Mitä muistoja liene jäänyt päähän Eikan pentuajoista :)

Ihana Eikka!Eikka ja uusi ystävä.


Tilasin Ellikseltä, Lammastila Haukivillasta, pensasmustikoita. Niitä pelmahtikin tulla Har-Miin laatikollinen. Nam! Kiitos Ellis!Tein eilen aamulla sadekelillä Iirolle verijäljen. Töissä ollessa satoi kaatamalla ja siinä seassa tuli myös rakeita. Kotiin kaatosateessa ajellessani ajattelin, että voihan perkule. En menisi jäljestämään ollenkaan, jos ei tarvitsisi merkkejä kerätä pois. Ei se Iiro kuitenkaan haista jäljestä enää yhtään mitään. Yllätyksekseni Iiro haistoi jäljestä paljonkin ja pinkoi menemään rivakkaa vauhtia. Minä yritin kauhoa menemään perässä pitkin pusikoita. Jos suoritus olisi ollut koesuoritus, niin varmastikin olisi tullut hylätty, sillä Iiro poikkesi muutaman kerran kauemmaksi jäljeltä.

Koiraa ei oikein näy, mutta naru näkyy. Ja oikealla reitillä ollaan!

Tänne, tänne!

Palkinto

Ilmoitin koiria MEJÄ-kokeisiin. Katsotaan, tuleeko mihinkään kutsua, ja päästäänkö menemään. Rupeaa jo ennakolta jännittämään. Harmittaa, kun Altti ei aikaisemmin päässyt kokeisiin asti. Pitääkö elvytellä myös Altin harrastusta vielä jossain vaiheessa?

Näyttelyistä piti taas pitää taukoa. Meinaa vain olla liikaa intoa. Seuraavat koitokset Suomen puolella olisivat Kouvola ja Äänekoski. Huomenna starttaan Elsin, Iiron ja Sellan kanssa kohti Kouvolaa klo. 4.00. Mukaan lähtee Seija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)