lauantai 4. toukokuuta 2013

Näyttelytuloksia + löysät pois

Kaisa:
Kajaani, Marjo Nygård

Voittoa ei tänään tullut, mutta osa kisasi kärjen tuntumassa.
Onnenkäpälän Beerit AVO ERI 1
Firesoul KÄY ERI 1 SA PN 2
Onnenkäpälän Bernardo KÄY ERI 2
Kesyttömän Ankkurit Ylös EH 4
Onnenkäpälän Brain-Wave KÄY ERI 1 SA PU 3

Mairea jännitti pallohallissa ihan mahdottomasti. En saanut esitettyä sitä. Siksi ei saanut ERIä. Häkkipaikkamme vieressä oli Saken porukat. Tetellä on menossa kiima. Pesonen huomasi kyllä tämän. Ilmeisesti hyvien tuoksujen vuoksi murtautui ulos häkistä. Onneksi saatiin Maikku ja Pesonen ajoissa kiinni, sillä olimme pitkän tovin näyttelykehän luona. Pesosella oli aikaa touhuta omiaan... Pitää katsoa saanko korjattua häkin. Se on ihan uusi. Ollut vain pari kertaa käytössä.

Tuomareiden mielestä Pesonen on tällä hetkellä löysä. Päätinkin, että nyt hölkätään. Otin kokeeksi lenkille Altin lisäksi Pesosen. Hyvin meni. Kunto on kyllä minulla kohentunut neljän hölkkäviikon aikana. Alussa kahden minuutin juoksut tuntuivat tosi raskaille. Nyt juoksen 5 min ja kävelen välissä 1 min. Jaksan tehdä tätä toistoa, ja lenkin pituudet ovat tällä hetkellä noin 45 min.

Huomenna onkin luolakoepäivä. Maikku lähtee tavoittelemaan tulosta. Mukaan lähtee myös Maire. Pääsee vähän haistelemaan ketun hajua, ja moikkaamaan kasvattajaansa. Lähtisikö Iiro Mairen seuralaiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)