sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Vepe ja LUT-koe

Riikka:
Menin sitten ilmoittamaan Mantan Vepe alokasharkkoihin. Saapas nähdä millainen show me saadaan aikaiseksi. Laji on minulle aivan uusi. Kesällähän aloitamme tulevan pentusen kanssa paimennuksen. Nyt onkin paljon uutta kivaa tiedossa. Hih! Nyt täytyy laittautua, kohta lähdemme Kaisan ja ilmeisen ison mäykkylauman kanssa luolakokeisiin.

Kaisa:
Iltapäivä
Meinasi aamulla tyssätä luolalle lähtö, sillä lenkillä Alvis riuhtaisi hihnan poikki jäniksen nähdessään. Kävin viemässä loput koirat kotiin ja lähdin etsimään Alvista. Pieni kiekka ei tuottanut tulosta. Soittelin Riikalle, Lasselle ja Liisalle, että Alvis on nyt kadoksissa. Soittelurumban aikana Alvis päättikin ilmaantua pihaan, joten pääsin pikaisesti valmistautumaan lähtöön. Iiroa en kiireessä ottanutkaan mukaan. Maire pääsi kuitenkin reissuun.
    Maikku tarkisti tyhjän luolan äänettömästi ja täydellisesti. Kutsusta ei halunnut tulla luokse. Lähti rymistelemään karkuun :)
Maikku olisi saanut painostaa koetilanteessa kettua hiukan enemmän. Sitten olisin ollut täysin tyytyväinen. Maikku tuli kertaalleen pois luolastakin, mutta onneksi halusi palata heti työn touhuun. Maikku ansaitsi B-tuloksen! Se riittää. Nyt Maikku on A-tason koira :)
    Maire pääsi katsomaan kettua kokeen jälkeen sekä myöskin hiukan tutustumaan putkistoon. Se oli aika jännä tilanne. Seuraavalla kerralla sitten tuas vähän lisää.

Alkuhankaluuksista ja kylmästä sadesäästä huolimatta päivä on ollut mukava. Sitten vain suoriutumaan lopuista eläintenhoitotehtävistä. Ja josko sitä sitten rötkähtäisi sohvalle.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi:)