tiistai 28. toukokuuta 2013

Sunnuntain näyttelyt

Kaisa:
Sunnuntaista en vielä olekaan laittanut kommenttia. Paahteinen päivä oli, mutta ei se haitannut. Teltta oli mukana, niin pääsi välillä varjoon :)
    Maikku oli Kuopiossa Theo Leenen tuomaroimana PN 2 ja se sai CACIBin. Pesonen sai ERI:n ja SA:n, mutta tipahti PU-kehässä. Maire sai ERI:n ja sen jälkeen ei sijoittunut. Junnuja olikin nyt enemmälti. Tuomari käski Mairen pöydälle kahteen kertaan. Halusi mitata sen. Ei laittanut lukemaa paperille. Mutta jos kuulin tuloksen oikein, niin sanoi 36 cm eli Maire olisi tällä hetkellä kääpiön ja normikoon rajalla. Maire on kyllä nyt tosi laiha. Kun saa massaa, niin ei varmasti ole enää rajoilla! Maire oli kehässä rauhallisempi, kun oli pitänyt odotella pidempi tovi omaa vuoroa. Kehä oli myöhässä.
    Emma (Onnenkäpälän Beerit) oli avoimessa luokassa ykkönen ja sai SA:n. PN-kehässä koira kuitenkin tipahti pois pelistä. Sakke (Ok Brain-Wave) ja Iivana (Ok Cullervo) saivat EH:n. Penskoista Sepe (Ok Dark Spark) oli Pentu VSP ja Darwin (Ok Darwin) jäi kakkoseksi ilman KP:tä. Kasvattajaluokka olisi ollut kasassa, mutta porukat karkasivat ennen aikojaan...
    To-pe yönä olisikin lähtö sitten Viron maalle. Katsoin tuossa, että Riikalla ja minulla on kehät päälekkäin. Katsotaan, miten minä saan sumplittua mäykyt kehään. Jospa jonkun saisin auttamaan :) Viime vuonnakin piti huudella kehään, että oottakee, kun kävin vaihtamassa koiraa.

Osallistuin radiossa mainittuun kilpailuun. Sanoivat, että 100 ensimmäistä saa paikat huvipuistoon. Ajattelin koettaa nopeuttani, vaikka lipuilla en mitään teekään. Sain kaksi lippua. Olivat kuulemma menneet 30 sekunnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)