torstai 9. toukokuuta 2013

Tulipalo

Riikka:
Voihan että. Meillä oli tosi kiva ilta. Ilta meni niin kuin ajattelinkin, syöden ja vähän juodenkin. Kaisan kanssa pelattiin ja siinä sivussa katottiin Suomi - Usa matsiakin. Kaiken kaikkiaan hilpeä ilta.
Lasne teki drinkin, joka jostain syystä juoksettui. Nimesimme sen räkädrinkiksi.

Kaisa oli jostain netin kätköistä löytänyt erikoisen tavan valmistaa nakkeja ja spagettia.
Katsoimme myös Hyvä ja Huonot Uutiset... tai no pojat katto, me Kaisan kanssa lähinnä nuokuimme... Ei jaksa vanha valvoa. Muutenkin kun rytmi on aamun virkku illan torkku on vaikeaa valvoa pitkään. Noh, puolen yön jälkeen uni kuitenkin kaikkosi tehokkaasti silmästä. Tero huutaa "Riikka tuolla palaa". Minä että MITÄ! Luulin, että keittiö on tulessa, itse olin menossa jo makuuhuoneeseen nukkumaan. Juoksin siis takaisin ja ihmettelin, että mitä hittoa, talomme vieressä tiellä palaa jokin, roihuten! Ryntäsimme ulos ja siellä oli tosi pimeää, en nähnyt kun pari hahmoa ja huusin, että Mitä helvettiä olette menneet sytyttämään?! Miehen alut huusivat takaisin, ei me olla mitään tehty, soitettiin just palokunnalle... Heh, eka reaktioni oli, että se pyromaanin pahanen on siinä hollilla. Aika pelottavaa, kun miettii miten lähellä tulipalo oli taloamme, huonolla tuurilla olisi palanut koko talo. Ihmettelen sitä, ettei koirat ilmaisseet mitään. Olihan tielle jostain kuitenkin raahattu semmoinen vihreä roskalaatikko joka on sitten sytytetty. Me kun huomasimme sen, niin oli se jo ilmiliekeissä. Tero soitti poliisitkin ja kun ne vihdoin tuli paikalle olivat he kertoneet, että lähistöllä olisi sytytetty muutakin tuleen. Onpa tosi kiva jos täällä huudeilla pyörii joku tuhopolttaja... toivotaan, että se oli joku yksittäinen päähänpisto. Ja että tyyppi saadaan vastaamaan tekosistaan.
Aamulla otin kuvan, lähellä siis roihusi.

Tässä palokunnan sivuun siirtämät jäänteet...
Kaisa, ottiko se Lasne onnistuneen kuvan palosta? Jos niin laitahan tänne. Ai niin, sitten lopulta kun pääsimme sänkyyn Tero vielä sanoo, nyt syttyi pihavalot, kukahan siellä nyt on... Onneksi vain kissa. Säikähdin jo, että se tyyppi on jo pihallamme. Täytyy vielä loppuun todeta, että poliiseja saa kyllä kauan odotella. Jos oikeasti henkeä uhattaisiin, ei apua näytä kovin nopeasti saavan. Muistatte varmaan viime Messarireissulta jutun, kun oli se rattijuoppo liienteessä... sekin sai ajella reippaan tunnin, ennen kuin poliisit olivat paikalla.

Kaisa:
Onpas ollut vedoton päivä. Sokerikapula varmaan...Päätin kuitenkin tehdä Iirolle jäljen. Annoin sen vanheta vesisateessa 1,5 h. Silläaikaa rötköttelin sohvalla. Iirolla oli jäljellä tosi hauskaa. Iiro jäljestää reippaalla tahdilla, ja ei merkkaa makuukohtia ollenkaan. Yritin pysäyttää koiran jäljen nurkkauksiin. Iiro ilmaisi topakasti, että älä häslää. Nyt mennään! Aiemmin laitoin sille jäljen nurkkiin herkkusia, mutta ei Iiro niitä huolinut. Halusi vain jatkaa matkaa. Jäljen päässä olevat kanankaulat kuitenkin kelpasivat :)
    Sain myös siistittyä Mairen ja Iiron turkkeja. Sitten lenkille vesisateeseen, ja lopuksi saunan lämpöön. Uni taitaa maistua ensi yönä. Hyvä niin. Aamulla jaksaa lähteä sitten salille spinninkiin.

Saunan jälkeen näkymä oli tämä. Iiro on ollut omatoiminen...

...ja halunnut tarran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)