maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kerrankin kotiviikonloppu

Kaisa:
Olipa ihanaa olla viikonloppu kotosalla. Kun normaalisti on vain sunnuntai vapaana, niin ei silloin paljoakaan kerkiä tehdä. Nyt sain vähän enemmälti siivoiltua, ja lauantaina otin peräti kahdet päikkärit :) Luksusta!

Koirat löysivät metsästä pöllön poikasia. Kun käänsi katsetta, niin Sella tökki hihnan päässä poikasia nenällään. Nyt jää yksi lenkkireitti pois vähäksi aikaa käytöstä, jotta poikaset saisivat kasvaa rauhassa. Onkohan sade rikkonut pesää vai miksi poikaset ovat maassa? Olivat ihan muhkeita untuvikkoja.

Lauantaina pyysin Lassea valmistamaan hyvän pasta-aterian. Eilen ikkunaan sitten lensi pyy. Se ei selvinnyt tärskystä. Lasse teroitti puukon ja valmisti herkullisen pastaruoan pyyllä. Koirat sai linnun roippeet. Lassea huolestutti, kun esim. Ade otti linnun pään. Lasse kyseli minulta, että onko se ok? No onhan se ok :) Aira on suht kranttu syöjä. Linnun siipi upposi kitusiin hetkessä :) Kun olimme ruokailemassa, niin Riikka lähetti kuvaviestin, jossa näkyi, että heillä koirat katsoivat telkusta J. Karjalaista. Minä vastasin, että meilläkin katsotaan samaa ohjelmaa, mutta koirien kuonot on kyllä kohti pasta-aterioita.

Äiteeltä meille tuli vanha monitoimikone. Leikkelin ison hauen paloiksi ja iskin niitä laitteeseen. Käynnistin koneen. Ja kauhistuin, kun se melkein pomppasi lattialle. Äkkiä virta pois, ja Lasse tuli apuun. Otti laitteesta kiinni ja minä käynnistin uudestaan. Ei pihaustakaan. Ei ollenkaa yrityksistä huolimatta. Päätin purkaa osat ja laittaa ne tiskikoneeseen, vaikka laite vaikuttikin tehneen viimeisen loikkansa. Osat oli jo tiskikoneessa, kun päätin kuitenkin vielä kasata laitteen ja laittaa virran päälle. Tulos: ei tapahtunut mitään. Ei kun vaan kalapalat kattilaan ja pitkä kypysytys. Jos ne ruodot vaikka vähän pehmenisi. Yllätyksekseni koirat pääsääntöisesti tykkäsivät kalasta. Altti ei niinkään. Mutta esim. Airalle ja Iirolle maistui tosi hyvin. Kaloja olisi pakastimessa vielä seitsemisen kappaletta. Ei kun vaan nettiin surfailemaan, että mistä löytyisi edullinen, mutta tehokas monitoimikone. Sellainen on kai hommattava, jos kaloja haluaa ruotoineen muussata.

Meillä on nyt toinenkin auto. Pääsen minäkin hyvin liikkumaan töihin. Ja voin taas käydä aamuisin salilla. Sellainen negatiivinen puoli autossa on, että se on hyvinkin siisti, niin Lasse ei anna ottaa sinne koiria. Pitää sitten ajella Seatilla, kun koiria haluaa roudailla.

Tein eilen illalla Altille verijäljen. Jälki sai muhia yön yli. Yöllä kuitenkin satoi ihan mahdottomasti. Ei se Alti oikein jäljellä pysynyt. Päästiin kuitenkin loppuun, kun avitin sitä harhautumiskohdissa. Oli vähän turhaa touhua tällä kertaa. Uutta verta otin sulamaan, niin pääsee taas itikkasyötiksi mehtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)