keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Oppisopimusta + buffettia

Riikka:
Kaikkee hulluutta sitä taas meikäläinen harrastaa. Tein eilen oppisopimuskoulutussopimuksen... ihan Har-Min kanssa:) Se mitä olen työkseni tehnyt viimeiset vuodet saa nyt luvan muuttua ihan todistuksen arvoiseksi. Eli pääsin opiskelemaan Pemolle eläintenkouluttajaksi. Kiitos Outi! Mahtava tyyppi kun sai järkättyä näyttöoikeudet. Ei tarvitse nyt hierojakoulutuksen lisäksi lähteä kauemmaksi opiskelemaan:)
Pienellä jännitysmomentilla kuitenkin luin noita näytön vaatimuksia... Olisihan se noloa jos ei pääsisikään läpi:) Mielestäni olen hyvä siinä mitä teen, mutta omien opintojen lisäksi minähän ole itse tehnyt koko koirakurssijutun mitä pidän ja jos ne nyt sitten laitetaan joidenkin kriteereiden alle, niin olenko oikealla tiellä?
Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. Vaikeinta tässä lienee jonkin muun eläimen kuin koiran kouluttaminen. Sekin taito pitäsi näyttää.. Miten lie siitä selviän kun olen kaikille elikoille niin kamalan allerginen. Olen pohtinut marsua ( kaverilla olisi ), mutta niille varsinkin olen kovasti allerginen, kissaa, sama juttu... paitsi kun viimeksi kävin tämän kyseisen kissan kotona kylässä ihme ja kumma en saanut allergista reaktiota... hevosia löytyisi pilvin pimein Kirsin luolta, mutta pelkkä ajatuskin aivastuttaa. Fretti hmm.... nuhaa pukkaa... Lammas (löytys myös kaverilta), voisi olla jopa varteenotettava vaihtoehto. Olen menossa paimennuskurssin tiimoilta lampaankäsittelypäivää viettämään, siinäpähän todentuu olenko niille elikoille allerginen. Jos en niin Elliisss.... saanko tulla kouluttamaan lampaitasi:)
Paljon taas ajatuksia pienessä päässäni... huih !

Kaisa:
Tilasin koirille liikaa raakaruokia, kuten myös liikkeisiin myytäväksi. Minun piti lunastaa sitten nekin lootat. Kaikki lihat ja luut kun eivät mahtuneet pakastimiin, niin koirat ovat saanet ahtaa itsensä täyteen ruokaa...jo useamman päivän ajan. Ei ole Mairekaan enää laiha :) Koirilla on olo kuin Kaisalla laivan buffetissa. Kohta saapi koirat sitten puolestaan hiukan paastota ja sen jälkeen ateriat ovat jonkin aikaa normaalia pienempiä.

Lasse antoi eilen illalla Sellalle ja Alvikselle patjan. Aamulla näkymä oli seuraavanlainen:

6 kommenttia:

 1. Lammas kuullostaa hyvältä! Kuuntelin erään toisen opiskelijan pohdintaa samasta asiasta ja hän on ehkä päätymässä lampaaseen;))

  VastaaPoista
 2. Hae hyvät lääkkeet allergiaan lääkäriltä. Aloita siedätyshoidot lääkärin ohjeistuksessa noihin allergioihin, Saavat monesti tosi hyviä tuloksia. Minullakin on astman myötä hirveesti allergisia oireita, mutta uudet lääkkeet auttoivat paljon en joka koiran vieressä mene nuhaisen tukkoiseksi.
  Suosittelen Kirsin karvalehmien koulutusta ♥

  VastaaPoista
 3. SUosittelen kyllä vuohta mieluummin. Lampaan pitäisi olla jotenkin tosi sosiaalistunut ihmiseen, että se pystyisi olemaan epätyypillisesti enemmän ihmisiin keskittyvä kuin muihin lampaisiin. Meillä ois koulutettavaks melkonen sankari tyttökili, Daim nimittäin. Se arvostaisi, jos hän saisi olla vastaanottamassa näyttöä.:-D:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä laitan tämän kiliasian korvan taakse, jos se on oikeesti ok? .)

   Poista
 4. Mervillä on kanasia ja B. Päivillä on minipossu....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi:)