perjantai 7. kesäkuuta 2013

Reissu, ostopäiviä, stand uppia...

Kaisa:
On nyt blogin kirjoittaminen jäänyt vähille. Ei ole paljon muuta kerinnyt tehdä kuin käydä töissä ja hoitaa eläimiä. Bussit kun kulkevat kesäaikataulussa, niin vähän sekottaa pakkaa. Joudun tulemaan töihin vielä aikaisemmin kuin ennen. Ja silloinkin olin tosi ajoissa...  Olen tehnyt työpaikalla töitä, vaikka olenkin tullut paikalle aikaisin.
    Huomasin tuossa, että Siilin suunnalta ei enää kulje se vuoro, jolla olen aina kulkenut kotiin. En saanut selvää bussikuskin selvityksestä, onko tuo järjestely vain kesän ajan vai onko vuoro poistettu kokonaan. Hankalaksi menee!
    Salillekaan en enää ole päässyt bussien vuoksi. Lasse kävi katsomassa Kuopiossa yhtä autoa. En vielä tiedä kelpuuttaako Lasse sitä meille. Jos meille tulee toinen auto, niin sitten voin liikkua helpommin.

Viron reissu tuli ja meni. Matka meinasi tyssätä heti alkuunsa, sillä kun Lasse oli viemässä minua torstaina Siilinjärvelle, niin vastaan tuleva auto ohitti rekkaa ihan väärässä kohdassa. Lasse kerkesi kammeta autoa tien sivuun. Huomasin, että liimauduin selkänojaan kiinni. Kolari oli ihan hilkulla...    
    Mahdottomasti ei palkintoja ropissut. Mäykkyjen Baltian Voittaja -näyttelyissä Iiro oli pentujen VSP. Iiro oli ihan väsähtänyt, eikä halunnut olla kehässä. Ilmaisi asian tosi selvästi. Ilmeisesti Iiro olisi ollut ROP, mutta kun en saanut esitettyä sitä, niin oli VSP. Palkittiin kuitenkin :) Pesonen oli urosten toinen saaden SERTin. Kunhan Suomen puolella Kennelliitto vahvistaa FI MVA -tittelin, niin voin anoa Pesoselle Viron ja Ruotsin muotovalioarvoja.
    Reissu oli mukava, vaikka näyttelymatkat ovatkin enemmän tai vähemmän rankkoja. Hirmuisia ukkoskuuroja ei tullutkaan, vaikka niitä luvattiin. Isoja rakeita kyllä kerkesi ropsauttaa. Aurinko porotti koko viikonlopun taivaan täydeltä. Meillä oli teltta mukana. Silti poltin olkapääni.
    Meillä oli Riikan kanssa luppoaikaakin, niin kierreltiin shoppailemassa. Sain uudelle kropalle uusia vaatteita :)
    Reissussa oli ylellinen bussi ja hyvä kuski. Kuski osasi tarvittaessa ottaa ohjat käsiin. Kymmenen pisteen palvelua :)

Tein Iirolle toissailtana jäljen (sai olla itikoiden syöttinä) ja eilen aamulla nuori herra sai jäljestää sen. Iiro oli yhtä innoissaan kuin aina ennenkin. Edelleenkään se ei halunnut pysähtyä makauspaikoille. Ja kun päästiin loppuun, niin Iiro ei huolinut broilerin siipeä. Iiro olisi halunnut jäljestää lisää! Iiro hairahtui kerran jäljeltä. Jäin rauhassa odottamaan ja seuraamaan, että löytääkö koira takaisin jäljelle. Löysi! :)

Eilen olin Riikan kanssa tukun ostopäivillä. Ostettiin kunnolla tavaraa. Osallistuttiin myös huutokauppaan. Yksi lava saatiin haltuumme. Ensi viikolla tavarat tulevat hinnoiteltaviksi. Siinä onkin urakkaa. Tapahtumassa oli esiintymässä Jani Wickholm. Luulen, että hänellä oli hiukan orpo olo, sillä ihmiset eivät noteeranneet häntä. Minä ja Riikka yritettiin taputtaa laulujen välissä, niin edes vähän sai esiintyjä huomiota :) Jani kyseli, että puhutaankohan me samaa kieltä, kun ihmiset eivät tosiaan olleet yhtään mukana.
    Ostopäiviltä saatin lippuja illan stand upiin, klo 22 näytökseen. Pyörähdettiin pikaiseen kotona hoitamassa eläimet ja sitten taas kävi matka takaisin Kuopioon. Haukotuskin jo iski... Tero ja Lassekin lähtivät mukaan. Niko Kivelän huumori oli aikamoista. Joku herkempi katsoja olisi voinut vaikka ottaa nokkiinsa. Niko käytti paljon yleisöstä poimimiaan henkilöitä huumorin kohteena. Ja jutut oli tosi ronskeja. Samin ja Andren esityksiä olen nähnyt ennenkin. Onneksi heillä oli paljon sellaista matskua, jota en ollut kuullut. Josko sitä taas ensi vuonna pyörähtäisi jossakin esityksessä :)

Viron aurinko oli polttava.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)