keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Nyt palo käämit.

Riikka:
Nuo mopoilijat jotka ajelee holtittomasti kevyenliikenteenväylillä ottaa ja on ottanut pannuun pitkän aikaa. Olen kuitenkin sietänyt niitä ja väistellyt koirineni parhaani mukaan.Olen myös kyseenalaistanut koulutuksen, jotta eikö siellä opeteta sääntöjä, mutta palkkalistoillamme oleva nuori kävi juuri mopokoulun ja kysyin häneltä asiaa: "Eikö siellä opeteta liikennesääntöjä?" Tyttö vastasi, että siellä painotettiin mm. tätä asiaa useaan otteeseen.Eli johtopäätökseni on se, että syynä on välinpitämättömyys. Se miksi nyt vuodatan tätä täällä on se, että Claru melkein jäi mopon alle. Tämä hemmo joka mopolla pörryytteli tuossa KEVYENliikenteenväylällä (ei ole lisäkylttiä, mopoille sallittu), ajoi niin läheltä, että alle jääminen oli lähelle. Perkele! Huusin perään, että JUMALAUTA!, mutta eipä poika jäänyt kyselemään, että mikäs asia tuli mieleeni. No porukan perässä tuli vielä yksi mopo ja pysäytin sen. Kysyin häneltä kohteliaasti, että eikö teille koulussa opeteta liikennesääntöjä? Ei vastausta. Sanoin, että olen niin vittumainen  että rupean ottamaan rekkareita ylös ja soittelen poliisille, kun tämä peli ei lopu.Poika vastasi korrektisti "Tämä selvä"
 PERKELE! :) Sydän kurkussa oikeesti saa noita pöristelijöitä väistellä.
Ajatella että nämä tyypit ovat mahdollisesti tulevia autoilijoita, onko heille silloinkin ihan sama missä ajellaan kunhan vaan ajellaan. Joku lakialote pitäs kyllä päräyttää noille välinpitämättöimille tyypeille. Mopo kesäksi narikkaan ni oppivat varmasti. Mitä siitä tulisi jos meikäläinen pöristelisi Mondeolla pitkin jalkakäytäviä, no helvetti poliisit olisi varmasti perässä. Mikä ero on sitten näillä mopoilijoilla, niihin ei mikään taho iske? Luultavasti mopoilijoissa on niitä kuuliaisia tyyppejä, mutta samalla tavalla kuin holtittomat koiran omistajat pilaavat koirien maineen kusettamalla niitä naapurin postilootaan niin sama efekti on tässä.
Kiitos ja kumarrus. Nyt helpotti!

Niin tulipa mieleeni, että mikä vastuu vanhemmilla on lapsistaan, jotka vaarantavat tuolla liikenteessä päivästä toiseen pahimmillaan hengen? Eikös näitä tapauksia jo ole, jopa kuolema on korjannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)