keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ajoa ja luolailua

Kaisa:
Mistäs sitä aloittaisi?
Eilen minulla oli vapaapäivä. Päätin viedä Pesosen ja Mairen metsään. Vietimme sateisessa säässä ajoharkkojen parissa muutaman tunnin ajan. Koirilla oli hauskaa, eikä kosteus minuakaan haitannut. Olin pukenut suht tarpeeksi päälle. Pesonen uskaltautui tekemään isojakin lenkkejä. Maire puolestaan teki pienempiä kiekkoja ja tuli sitten välillä tarkistamaan, että olenhan minä maisemissa. Tutka näytti, että Pesosen kulkema matka olisi ollut n. 19 km. Jostain syystä osa kulkemistamme reiteistä oli hävinnyt kartalta, ja mukana lukemassa on autolla ajettu 2,5 km pätkä. Että mikä lie lopullinen lukema?

Alla kännykkäkameroilla otettuja kuvia. Ei mitenkään laadukkaita. Mutta kai tyhjää parempia.

Tutkan kuvaa.
Pesoska

Maire

Olen kulkenut tietä pitkin monet kerrat tällaisen paikan ohi, mutta nyt vasta huomasin rauniot, kun koirien kanssa poikettiin tieltä.

Riistatornissa


Iltasella Maire (Kesyttömän Ankkurit Ylös) ja Sepe (Onnenkäpälän Dark Spark) lähtivät luolaharkkoihin. Sepeltä löytyy intoa vaikka kuinka. Hiukan saisi vaikka rauhoittua ja mietiskellä asioita uudemman kerran :) Sepe harjoittelei ahdingosta kulkua. Kyllä suostui menemään, kun vähän harjoitteli. Mairen mieli oli hiukan rohkaistunut. Uskalsi jo vähän käveleksiä luolassa. Seuraavat harkat ovat tammikuussa. Ne jotka haluavat mukaan, ottakoon minuun yhteyttä! Ja tiedoksi vielä, että lähialueella on luolakokeet seuraavan kerran helmikuussa.
    Sonja oli mukana katsomassa luolatouhuja. Oli mukava, kun lähdit mukaan. Ja kiitos Pekalla mukanaolosta!

Pentuset kasvaa, ja niille on enemmän kysyntää kuin mikä on pentujen määrä. Suunnitteilla on uutta pesuetta. Katsotaan, mikä on ajankohta :)

Toiveissa olisi, että pääsisin maaliskuussa koirapoppoon kanssa Bulgariaan näyttelyreissulle Balkan Winneriin. Tarjolla SERTejä Bulgariasta, Montenegrosta, Moldovasta, Azerbaidzanista ja Georgiasta. Lisäksi CACIBeja voi saada Bulgariasta. Yritän sumplia asiat, jotta pääsen lähtemään reissuun. Ketään tuttua ei taida olla lähdössä mukaan.

Jos vielä vähän salihommista. Viime viikolla kohokohta oli, kun suorien vatsalihasten laitteessa sain nostettua isoimman pinkan kuin mitä ikinä aiemmin. Toistojen määrä ei ollut huima...noin puolitoista. Sitten toinen ääripää: myöhemmin viikolla tein vatsoja taljassa. Sitä helkutin liikettä, josta aiemmin kerroin. Heti eka toistolla tunsin vihlaisun vatsassa. Lihas revähti. Olin ennen tätä liikettä juossut matolla ja reuhtonut eri liikkeitä taljassa melkein puolen tunnin ajan. Ilmeisesti suorat vatsat ei olleet valmiita tuohon liikkeeseen. Tällä viikolla olen voinut tehdä kiertäviä liikkeitä, mutta suoria en. 


Aira oli tänään mukana töissä.

2 kommenttia:

 1. Voi hänestä on tullut jo iso neitonen ja hyvin on turkki saanut pituutta . ♥ Onko yhtä villi vieläkin ja joko on saanut vauvoja haistella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkki on kyllä valitettavasti katkeillut...
   Kyllä Airassa virtaa riittää.
   Maikku ei oikein vielä halua, että muut koirat menevät tekemään tuttavuutta pentujen kanssa. Mutta kyllä Aira haluaisi! Saa välillä hätistellä pois pentuaitaukselta...

   Kaisa

   Poista

Kiitos kommentistasi:)