tiistai 26. marraskuuta 2013

Pentutarkastus + sirutus

Kaisa:
Maikun pentuset kävivät tänään pentutarkastuksessa ja sirutuksessa Siilinjärven Karvaisessa kaverissa. Kaikki on ok. Samalla reissulla näytin pentuja vielä Riikalle, ja päätettiin yhdessä, että mitkä yksilöt jäävät omaan käyttöön. Klinikalla pentujen nimet vaihtoivat vielä paikkaansa. En esimerkiksi viitsi lähettää Kirsille Ernesti nimistä pentua, sillä Kirsillä ja Markulla on saman niminen sonni!
    Elisa-pentunen vaikuttaa ihan isän isältään eli Oivalta. On ukki tullut uudestaan maailmaan tyttösen muodossa :) Elisa eli Mimmu jää sijoitukseen Lapinlahdelle.
    Pentusia on käynyt katsomassa vakikatsojat 5-tien toiselta puolelta. Lisäksi osa pentujen ottajista on piipahtanut katsomassa pentusia. Pentujen luovutukseenkaan ei ole enää pitkä aika! Onneksi pentuja jää lähialueelle, niin näkee niitä sitten usein :) Ja paljastettakoon nyt, että olen alusta asti päättänyt, että yksi pentu jää meille. En vain vieläkään ole uskaltanut asiasta kertoa Lasselle. Pitäisi varmaan pikku hiljaa ilmoitella asiasta. Meillä jää Elsi.

Minulla oli mielessä vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta nyt pää tuntuu niin tyhjältä, että en muista mitään. Taisi juomani kahvi pistää pään sekaisin.

Eli, öö, öö...

Ilmoitin Kajaanin näyttelyihin Helkan, Mairen, Maikun, Altin ja Airan. Helkakin on jo niin iso tyttö, että pääsee junnuluokkaan. Seuraavaksi pitäisi miettiä, lähteekö sitä Tuusniemen näyttelyihin. Lähtisikö Aira sinnekin palelemaan?

Olen jonkin aikaa miettinyt, että olisi kiva opiskella koirien ravitsemusta. Koulun penkki ei kovinkaan kovasti vedä puoleensa, mutta tuota alaa voisin opiskella. Kohta puoliin olisi alkamassa alan koulutus Hauhossa. Missä lie kaukana? Katsotaan, lähdenkö kouluun kymmenen vuoden tauon jälkeen!

Perjantaina Kuopiossa olisi esiintymässä Pariisin kevät. Lasse lupautui lähtemään mukaan kaveriksi, vaikka tiedän, että se ajattelee tämän bändin musiikista "V***u  mitä p****a". Lasse oli viime viikonloppuna Tähti nimisessä baarissa, ja siellä tämä Pariisin kevätkin esiintyy. Kysyin, että miten se sinne oli erehtynyt. Kuulemma pääsi ilmaiseksi ja oli saanut drinkkilippuja. Siellä oli ollut esiintymässä "ding-dong -tyyppi". Kommentti oli, että onneksi ei kuulunut sinne toiselle puolelle! Otapa sitten Lasse seuralaiseksi reissulle :)


On ollut aikasta liukkaat kelit. Tämän rekan kuskia ei aamupäivällä varmastikaan naurattanut....
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi:)